Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csiperkegomba szárát szedjük ki, és a
kezünkkel húzzuk le a kalapokról a héjat. Tegyük egy tepsibe, szórjuk
meg egy leheletnyi borssal, majoránnával és chilipehellyel.
Egy tálban keverjük össze a feta sajtot, a tejfelt, a felaprított kaprot
- tegyünk félre a kaporból egy kicsit a tetejére - és a zöldhagymát. A
masszát tegyük egy habzsákba, és a gomba belsejébe töltsük bele. Szórjuk
meg reszelt sajttal és kaporral, locsoljuk meg a tetejét egy kis extra
szűz olívaolajjal.
Tegyük előmelegített sütőbe 15-20 percre, akkor jó, amikor szép
aranybarnára sült a sajt a tetején. Önmagában vagy kókuszzsírban
kisütött krumplival tálaljuk. Jó étvágyat!
Forrás: http://www.mindmegette.hu
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kapros-fetás cukkíni pogácsák
Túrós-gombás lasagne
A top 9 fűszernövény
Tiropita