Recept: Finom gyümölcsleves

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

 

- mindenféle gyümölcs, amit csak találsz és szeretsz (akár konzerv, a levével együtt)

- fűszerek, amit szeretsz (szegfűszeg, szegfűbors, őrölt szerecsendió, fahéj, vaníliáscukor)

- víz

- két csomag puding (amilyet szeretsz, akár vaníliás és csokis is lehet)

 

Az elkészítés nagyon egyszerű. A finom gyümölcsöket apróra vágva egy edénybe teszed, feltöltöd vízzel és felrakod főni. Közben megfűszerezed az ízlésed szerint. Forrás után vedd takarékra addig, míg az egész meg nem fő, majd újra forrald fel és sűrítsd.

A sűrítéshez a következőt kell tenned: a két csomag pudingport egy kis tejjel és cukorral elkevered. Beleöntöd a levesbe, vársz míg besűrűsödik és már kész is.

Ezután hagyd kihülni!

 

Jó étvágyat!

 

network.hu

 

 

Címkék: gyümölcsleves

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Köszi, hamarosan elkészitem, jó, hogy ilyen egyszerü-és finom.

Válasz

Pénzes anna üzente 16 éve

Gratulálok a recepthez, nagyon jó íze van, hiszen már előző nap beleteszed a fűszereket, melyek szinte beleérnek.

Válasz

Farkas-Gergely Unige-Tunde üzente 16 éve

Gyermekkori kedvenc levesem,lehutve kimondhatatlanul finom!Es a meggyszosz szinten finom!

Válasz

Borlai Gáborné üzente 16 éve

Meggy leves:

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg kimagozott meggy, 1/2 csomag tejszines pudingpor, 1 l tej, 1 vaniliás cukor, szegfűszeg, fahéj, citromfű levél, cukor ízlés szerint.

A főzést megelőző napon kimagozod a friss meggyet, beleteszed a fűszereket és a cukrot, hűtőben áll a főzésig. Másnapra annyi levet enged, hogy vizet nem is kell hozzáönteni, esetleg vörösborral lehet megbolondítani ha van otthon. Felteszed főni kb 5 perc elég. Ezalatt elkészíted a pudingos tejes habarást és besűríted.
Ötlet: a puding mennyisége lehet több, a tej pedig kevesebb,behűtve finomabb nyáron mint a fagyi.

Válasz

Rácz Borbála Barbara üzente 16 éve

Gyermekkori kedvencem,de természetesem most is nagyon szeretem,de csoki pudingal még nem próbáltam,de valószínű hogy csak finomlehet s ki is fogom próbálni,köszike a tippez.

Válasz

Bodnárné Ilyés Gabriella üzente 16 éve

Nagyon finom!

Válasz

cserei angela üzente 16 éve

koszi szepen,finom lehet,majd kiprobalom!

Válasz

Balázs Mihályné üzente 16 éve

Köszi szépen, jónak tűnik. Mindjárt kipróbálom!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Sajtos_baconos_sult_csirkemell_tepsis_burgonya_2198638_1513_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu