Recept: Gyorsan elkészíthető szalagos fánk

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24991 fő
  • Képek - 8714 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1185 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24991 fő
  • Képek - 8714 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1185 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24991 fő
  • Képek - 8714 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1185 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 24991 fő
  • Képek - 8714 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1185 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Itt a farsang ideje,  ilyenkor szeretünk fánkot sütni. Ime egy recept, melyet viszonylag rövid idő alatt elkészíthetünk és nagyon finom, puha, igazi szalagos fánk lesz belőle.

Részletes leírása a képre kattintva vagy a Receptek nem csak ínyenceknek blogomban található.

 

network.hu

 

 

Címkék: farsang fánk kelttészta szalagos

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kati nagyon örülök, hogy jól sikerült a fánkod!


Ilona tényleg minden jó ha a vége jó - kár, hogy tényleg nincs fotó!
Nagyon szívesen a receptet, ha tudok még segíteni valamiben nyugodtan írj:-))

Válasz

Aman Ilona üzente 7 éve

Köszönöm a segítséget,jól fog jönni mikor legközelebb készítem.Minden jó ha jó a vége,vagyis nagyon finom és gyönyörűek lettek a fánkok,ha tudtam volna,tettem volna képet is róla.Nem is gondoltam ,hogy annyi lisztezés urán ilyen szépek lesznek és az olajat sem szívta egyáltalán fel.Mindenkinek nagyon ízlett.Még egyszer köszönöm!

Válasz

simonné kati üzente 7 éve

SZIASZTOK!MA EZ A RECEPT SZERINT KÉSZÍTETTEM ÉS NAGYON JÓ LETT SZALAGJA IS LETT ÖRÜLTEM HOGY NEM KELL KELESZTGETNI.

Válasz

Szívesen segítenék, de már biztos késő.
Én még robotgéppel nem készítettem, csak dagasztottam kézzel vagy fakanállal. Mikor úgy érzed, hogy majdnem kész a tészta a tál oldalát célszerű lisztezni, mert így válik el az edénytől. Én minden kelt tésztát úgy készítek, hogy a végén a tálat picit lisztezem.
De az is előfordulhat, hogy túl sokáig volt verve és emiatt visszalágyult a tészta.

Válasz

Aman Ilona üzente 7 éve

Most készítem a fánkot,de nem vagyok elragadtatva vele,mert nagyon ragad.Majd egy órát vertem robotgéppel és fakanállal felváltva,mégsem vált el az edénytől,aztán kiborítottam jó lisztes deszkára és ahhoz is teljesen odaragadt.Most már adtam hozzá lisztet,nem tudom milyen lesz ,még hagyom kelni is.Ha tud valaki valami okosat mondani kérem segitsen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

Én évek óta ezt a receptet használom, bár nem zsírral, hanem olajjal, de valóban gyorsan elkészíthető...
A hólyagosra kutyulásról persze tökéletesen gondoskodik a robotgépem, így valóban egyszerű :)

Válasz

Örülök, hogy jól sikerült. Nagyon szívesen a receptet!

Válasz

papp istvánné klári üzente 7 éve

nagyon finom lett, sok van belőle. Nagyon köszönöm a receptet.

Válasz

Nem, vajjal még nem próbáltam, mert két napja sütöttem ezt a változatát. Előtte héten kelesztett fánkot sütöttem, gyermekem unszolására próbáltam ki így, és ugyanolyan finom lett.
Nem tudom vajjal jó-e, majd kipróbálom:-))

Válasz

Csillag Virág üzente 7 éve

Kipróbáltad azóta vajjal?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Gesztenye__torta_2027475_7366_s

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Gesztenye_torta_2026603_4506_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Karaj_szeletek_orly_modra__burgonyas_gofrival_es_rizs_korettel_2026515_1603_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Gyors_vajas_kifli_2026514_8393_s

Jenei Anikó 1 hete új videót töltött fel:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Almas_pite_2025848_3048_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Szuzpecsenye_rantva_szezammagos_morzsaban_2024863_9633_s

Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:

Vernarancs_kremmel_rakott_piskota_2023737_8276_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu