Recept: Gyorsan elkészíthető szalagos fánk

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Itt a farsang ideje,  ilyenkor szeretünk fánkot sütni. Ime egy recept, melyet viszonylag rövid idő alatt elkészíthetünk és nagyon finom, puha, igazi szalagos fánk lesz belőle.

Részletes leírása a képre kattintva vagy a Receptek nem csak ínyenceknek blogomban található.

 

network.hu

 

 

Címkék: farsang fánk kelttészta szalagos

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kati nagyon örülök, hogy jól sikerült a fánkod!


Ilona tényleg minden jó ha a vége jó - kár, hogy tényleg nincs fotó!
Nagyon szívesen a receptet, ha tudok még segíteni valamiben nyugodtan írj:-))

Válasz

Aman Ilona üzente 14 éve

Köszönöm a segítséget,jól fog jönni mikor legközelebb készítem.Minden jó ha jó a vége,vagyis nagyon finom és gyönyörűek lettek a fánkok,ha tudtam volna,tettem volna képet is róla.Nem is gondoltam ,hogy annyi lisztezés urán ilyen szépek lesznek és az olajat sem szívta egyáltalán fel.Mindenkinek nagyon ízlett.Még egyszer köszönöm!

Válasz

simonné kati üzente 14 éve

SZIASZTOK!MA EZ A RECEPT SZERINT KÉSZÍTETTEM ÉS NAGYON JÓ LETT SZALAGJA IS LETT ÖRÜLTEM HOGY NEM KELL KELESZTGETNI.

Válasz

Szívesen segítenék, de már biztos késő.
Én még robotgéppel nem készítettem, csak dagasztottam kézzel vagy fakanállal. Mikor úgy érzed, hogy majdnem kész a tészta a tál oldalát célszerű lisztezni, mert így válik el az edénytől. Én minden kelt tésztát úgy készítek, hogy a végén a tálat picit lisztezem.
De az is előfordulhat, hogy túl sokáig volt verve és emiatt visszalágyult a tészta.

Válasz

Aman Ilona üzente 14 éve

Most készítem a fánkot,de nem vagyok elragadtatva vele,mert nagyon ragad.Majd egy órát vertem robotgéppel és fakanállal felváltva,mégsem vált el az edénytől,aztán kiborítottam jó lisztes deszkára és ahhoz is teljesen odaragadt.Most már adtam hozzá lisztet,nem tudom milyen lesz ,még hagyom kelni is.Ha tud valaki valami okosat mondani kérem segitsen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én évek óta ezt a receptet használom, bár nem zsírral, hanem olajjal, de valóban gyorsan elkészíthető...
A hólyagosra kutyulásról persze tökéletesen gondoskodik a robotgépem, így valóban egyszerű :)

Válasz

Örülök, hogy jól sikerült. Nagyon szívesen a receptet!

Válasz

papp istvánné klári üzente 14 éve

nagyon finom lett, sok van belőle. Nagyon köszönöm a receptet.

Válasz

Nem, vajjal még nem próbáltam, mert két napja sütöttem ezt a változatát. Előtte héten kelesztett fánkot sütöttem, gyermekem unszolására próbáltam ki így, és ugyanolyan finom lett.
Nem tudom vajjal jó-e, majd kipróbálom:-))

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Kipróbáltad azóta vajjal?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu