Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Padlizsánkrém
Hozzávalók:
1 db cukkíni
2 - 3 db padlizsán
2 fej vöröshagyma
1 db nagy pritaminpaprika
3 – 4 karika erős paprika
3 – 4 paradicsom
5 – 6 gerezd fokhagyma
Só
Bors
Mustár
Cukkínit és a padlizsánokat megpucolom, szeletekre vágom, megsózom, és kb. 2 óra hosszára állni, hagyom. Ezután ( megnyomkodom) lecsöpögtettem, majd, kicsi olajon hirtelen megpirítom mind két oldalát, majd egy tálba helyezem.
A vöröshagymát és a pritaminpaprikát csíkokra vágom, megpirítom, hozzáadom a padlizsánokhoz.
Egy fazékba vizet forralok, megrogyantom benne a paradicsomot, majd lehúzom róla a héját, és a tálba rakom.
Ezek után fűszerezem (só, bors), kb. egy evőkanál mustárral, nyers apróra vágott fokhagymával összekeverem a tálban lévőkkel.
Turmixgépben, vagy botmixerrel (apránkét adagolva) pépesre töröm.
Pirított kenyérszeletekre kenve előételnek vagy reggelire, vacsorára kiváló. Lilahagymával, erős paprikával tálalom.
A maradékot zárható üvegbe teszem, és hűtőszekrényben tárolom.
Megjegyzés: padlizsánt ne a sütőben süssd meg, akkor ugyanis megmarad a kesernyés íze.
Jó étvágyat!
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Thai sült banán
A zabkása hatása az egészségre: ez lehet a sikeres diéta titka!
Igenis lehet reggelire desszertet enni!
Tökéletes reggeli: Eper banán smoothie