Recept: Padlizsánkrém

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

Padlizsánkrém

Hozzávalók:

 

1 db cukkíni

2 - 3 db padlizsán

2 fej vöröshagyma

1 db nagy pritaminpaprika

3 –  4 karika erős paprika

3 –  4 paradicsom

5 –  6 gerezd fokhagyma

Bors

Mustár

Cukkínit és a padlizsánokat megpucolom, szeletekre vágom, megsózom, és kb. 2 óra hosszára állni, hagyom. Ezután ( megnyomkodom) lecsöpögtettem, majd, kicsi olajon hirtelen megpirítom mind két oldalát, majd egy tálba helyezem.

A vöröshagymát és a pritaminpaprikát csíkokra vágom, megpirítom, hozzáadom a padlizsánokhoz.

Egy fazékba vizet forralok, megrogyantom benne a paradicsomot, majd lehúzom róla a héját, és a tálba rakom.

Ezek után fűszerezem (só, bors), kb. egy evőkanál mustárral, nyers apróra vágott fokhagymával összekeverem a tálban lévőkkel.

Turmixgépben, vagy botmixerrel (apránkét adagolva) pépesre töröm.

Pirított kenyérszeletekre kenve előételnek vagy reggelire, vacsorára kiváló. Lilahagymával, erős paprikával tálalom.

A maradékot zárható üvegbe teszem, és hűtőszekrényben tárolom.

Megjegyzés:  padlizsánt ne a sütőben süssd meg, akkor ugyanis megmarad a kesernyés íze.


 

 

Jó étvágyat!

 

Címkék: előétel reggeli vacsora

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fekete Mariann üzente 14 éve

Köszönöm, hogy szólt a padlizsán véget.
Majd kipróbálom az Ön verzióját is, és sütőben fogom megsütni a padlizsánt, és a cukkinit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bocsi, éppen a padlizsánt hagytad ki, én mindig a sütőben sütöm, a végeit levágom, néhány helyen megszurkálom, tepsibe teszem 20 perc alatt megsül, előmelegítettbe, 180 fokon,légkeveréssel 2 tepsi egyszerre.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu