Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy kissé különös, ám igazán szédületes kombináció, amit neked is ki kell próbálnod.
Elkészítés 4 személyre:
1 db 1,5 kg-os kapirgálós csirke, tengeri só és frissen őrölt fekete bors, 125 g vaj, olívaolaj, ½ rudacska fahéj, 1 jó marék friss zsályalevél, citrom héja, 10 gerezd hámozatlan fokhagyma, 6 dl tej
Melegítsd elő a sütőt 190 °C-ra és keress egy csirkédre szabott sütőedényt. Bőségesen szórd meg sóval-borssal a pipit, és süsd egy ideig vajon meg egy kis olívaolajon. Forgasd közben szorgosan, hogy minden porcikája aranyosra piruljon. Vedd le a tűzről, a csirkét röpítsd ki egy tálra, öntsd le az olajat és a vajat az edényből. A alján maradó zamatos, sűrű pecsenyealjból később csodás karamellízeket bűvölhetsz elő.
Tedd vissza a sütőedénybe a csirkédet a maradék hozzávalókkal, és süsd az előmelegített sütőben 1 ½ óráig. Locsolgasd a levével, amikor eszedbe jut. A citromhéj kicsapja majd a tejet, amitől a mártásnak egészen különleges íze lesz.
Felszolgálnod egyszerű! Fejtsd le a csontokról a husit, és oszd szét a tányérjaitokon. Kanalazz rá sok-sok szaftban úszkáló tejfelhőcskét. Adj mellé párolt spenótot vagy egyéb zöldséget és burgonyapürét.
Forrás: http://csakanoknek.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!