Recept: avokádó (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8762 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

avokádó

Ezt a témát Gintli Éva indította 16 éve

Stiasztok:Van valaki aki le tudná nekem írni az avokádókrém receptjét???Előre is köszike

Hozzászólások eddig: 12

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

and yy üzente 1 hónapja

It is a really important topic, and your piece about bogus betting sites is excellent! Since a friend fell for a scam, I have been especially watchful. Your observations made me think of Platform security measures https://www.fenamad.org, which delves further into techniques for avoiding scams. I also looked at https://www.olbg.com/, which has a list of trustworthy Toto websites. What did you find to be the most challenging aspect of exploring these platforms?

Válasz

Marti Jánosné üzente 13 éve

1db avokádó 1Db főt tojás fokhagyma só bors és én még szoktam egy fél fej vöröshagymát bele tenni össze turmixolni nagyon finom,és nem barnul meg!!!!!!!

Válasz

Varga Marietta üzente 13 éve

Nagyon kedvelem én magam is, én egyet vágok fel, a kenyérre kenve borssal, sóval ízesítem mást nem is teszek bele nagyon laktató, és finom de csak akkor ha érett.

Válasz

Bakó Lászlóné üzente 13 éve

Tudok egy módszert, ha nem akarod, hogy megbarnuljon az avokádó krémed és nem fogyasztod el rögtön akkor
dugd vissza a magját a krémbe és csak a teteje lesz barna a többi nem.
Jó próbálkozást!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igen, eléggé olajos, én néha nem megeszem, inkább pakolásként használom...

Válasz

Krnács Mercédesz üzente 14 éve

Fokhagymával tényleg nagyon bejön. De hiába a citromlé, akkor is barnul.
Én megeszem natúrban is. Növény léte ellenére eléggé kalóriadús.
Többre értékelem, mint egy müzli-szeletet :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Elég jellegtelen ízű gyümölcs, úgyhogy tényleg kell a fűszerezés. Hagyma/fokhagyma és citromlé nélkül nem ér semmit.

Válasz

Balog Luca üzente 14 éve

Én ha csinálok, akkor lilahagymával, fokhagymával, chilivel és lime lével készítem. Jó mártogatós.

Válasz

Zsirai Istvánné Klári üzente 16 éve

Avokádó krém

A krémhez csak összetöröm, só, bors, majonéz, picike citromlé, olaj és kész. Az a baj hogy kicsit hamar megbarnul, nem lehet a krémet eltenni.

Finom, diós az íze, nem kell nagyon fűszerezni.

Válasz

Még nem készítettem de kiprobálom ,jónak tünik .

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Sajtos_baconos_sult_csirkemell_tepsis_burgonya_2198638_1513_s

SERES SÁNDORNÉ 1 hete új képet töltött fel:

Tortak_2_2198582_1635_s

SERES SÁNDORNÉ 1 hete új képet töltött fel:

Tortak_1_2198581_8695_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!

SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.

Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu