Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Németh Antal József indította 11 éve
Liszt, burgonya , zsiradék stb. keverék receptjét keresem. Összegyúrás után hűtőben lehet hosszabb ideig tárolni, ujjnyi szeleteket kisütni.
Nem tudom az arányokat.
Megtisztelő válaszukat köszönöm.
Hozzászólások eddig: 4
Popovics P.Pál üzente 10 éve
http://www.anna.hu/gasztronomia/receptgyujtemeny/ezerarcu-burgonya-23
Remélem itt megtalálod ! Jó keresgélést !
Németh Antal József üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
[Törölt felhasználó] üzente 11 éve
Pehelykönnyű krumplis pogácsa !
Hozzávalók:
30 dkg burgonya
50 dkg liszt
2 evőkanál zsír
2 dkg élesztő
1 dl tej
1 kávéskanál cukor
1 egész tojás
Elkészítés:
A tejet a cukorral meglangyosítom, belemorzsolom az élesztőt és kelni hagyom. A burgonyát kockára vágom és sós vízben puhára főzöm. A lisztben elmorzsolom a zsírt, sót.
Krumplinyomón áttöröm a krumplit, és a liszttel jól összekeverem. Végezetül hozzáadom a megkelt élesztőt, és jól összegyúrom. Kelesztőtálban addig kelesztem, míg duplájára dagad.
2 cm vastagra nyújtom, pogácsaszaggatóval kiszaggatom, tetejét tojással megkenem. Előmelegített sütőben szép barnára sütöm.
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás