Recept: Receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8749 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Receptek

Ezt a témát Vámos Márta indította 15 éve

Jó volna ha az inycsiklandó képekhez felraknátok a recepteket is.Az ember csak éhesebb lesz a sok képtől és nem tudom megcsinálni,hogy meg is kóstoljam!!!!!

Hozzászólások eddig: 22

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

szilasi ilona üzente 1 éve

Töltött paprika – pontyból

Hozzávalók:

•80 dkg pontyfilé
•4 dl csirke alaplé
•4 db kápia paprika
•20 dkg paradicsom konzerv
•6-7 levél friss bazsalikom levél
•1 db vöröshagyma
•2 gerezd fokhagyma
•20 dkg rizs
•1 dl étolaj
•1 kávéskanál pirospaprika
•Só, bors, cukor

A pontyfilét daráljuk le, sózzuk, hűtőszekrényben 2-3 órát hagyjuk állni. A paprikákat pirítsuk meg nyílt láng felett, tegyük egy tálba, fóliázzuk le. Amikor a héjuk felpuhult a gőzben, kaparjuk le egy késsel a paprikahúsról, majd öblítsük le vízzel és vágjuk hosszában félbe. Az alaplé felében megpároljuk a rizst. A töltelékhez vágjuk apró kockára a vöröshagymát, pirítsuk aranysárgára, erre tegyük a darált pontyhúst, amit szintén lepirítunk. Fűszerezzük, ízesítsük pirospaprikával, őrölt borssal, majd adjuk hozzá a rizst, keverjük össze.

Töltsük bele az előkészített paprikákba, tegyük kiolajozott tepsibe. Húsz perc alatt, 160-fokos sütőben süssük készre, majd készítsük el hozzá a paradicsommártást. Ehhez szeleteljük fel a fokhagymát, pirítsuk meg kevés olajon, tegyük rá a paradicsomot és kevés alaplevet, főzzük össze, majd bazsalikommal, sóval, borssal, kevés cukorral ízesítsük. A paprikákat helyezzük egy tálra és tálaljuk a paradicsomszósszal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Forrás:

https://agroforum.hu/blog/termofoldtol-az-asztalig/toltott-paprika-pontybol/

174963_919e9a42026e_s

toltott_paprika_halbol-1600x1200.jpg

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Áldott húsvétot kívánok!
http://www.recept-oldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/foszlos-kalacs

33387_dff50399350b_s

foszlós kalács 041 dd.jpg

Válasz

Fülöpné Barna Éva üzente 15 éve

Kedves Emilia!
Örülök, hogy megtetszett a recept. A kalács bizonyosan fincsi lett! Jó étvágyat!
Üdvözlettel! Éva

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szervusztok!
Egy kukoricacsemege nevét, és elkészítési módját keresem.
A lányom - két napja - hozott Szerbiából, onnan is pontosan a Szandzsákból - valószínű olajban sült kukoricaszemeket. Irtó finom. Ezek egész kukoricaszemek, nem olyanok, mint amilyen akkor lesz, ha még a zsenge, főzni való kukoricát lemorzsolnánk. Ropogósak, de nem kemények, A színük picit sötétebb, mint a morzsolt kukorica. Ismeri-e valaki közületek, és ha igen, mi a neve, vagy hogy kell elkészíteni? Előre is köszönöm a választ!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Megigértem, gyorsan lefotóztam! joghurt gépemet! Hajni.

14896_cd239a2eaf4a_s

Mappa-Saját joghurt gépem 001.jpg

14897_219e0d02f690_s

Mappa-Saját joghurt gépem 002.jpg

14898_5720f6a736ef_s

Mappa-Saját joghurt gépem 004.jpg

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Lehet joghurt készítő gépet venni, pár ezerért! 7 üveg 2 dl tiszta joghurtot állít elő, 1,2dl tej, s eredeti 2 doboz joghurtból. S ezután, már, meg van a saját 2 üveg alapanyag! Nálam, folyamatosan működik, isteni belevágni hidegen a gyümölcsöket, s hamizni! Jó még, 1-2 kanál, finom dzsemmel is! Áfonya a kedvencem! Vacsira, mindig ez a kajám, ebbe a melegben, nem is kell, más!Le fényképezem, s felrakom lássátok milyen! Puszi! Hajni

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 15 éve

Elég érdekesen hangzik. Én inkább kihagyom ezt az élményt. Bocsika! ^_ ^

Válasz

Todorov EMILIA üzente 15 éve

KEDVES ÉVA MEGSÜTÖTTEM A KALÁCSOT. NAGYON FINOM. KÖSZÖNÖM A RECEPTET.

Válasz

Mester Ferencné üzente 15 éve

Most kaptam...megosztom Veletek! ALMATORTA


Hozzávalók a piskótához: 7 db tojás, 7 evőkanál liszt, 7 evőkanál porcukor, 1 evőkanál kakaópor, 1 evőkanál rum, + 1 kg savanykás alma;
Krémhez: 20 dkg Ráma margarin, 20 dkg porcukor, 2 és fél dl tej, 1 csomag vaníliás puding;
Mázhoz: 1 tábla Katica tej- vagy étcsokoládé tortabevonó.

Egy közepes tepsi alját alufóliával kibéleljük, kissé megzsírozzuk, az almát meghámozzuk, vékonyra szeljük (uborkareszelőn). Az almát az alufóliára terítjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd beletesszük a cukrot, a tojássárgáját és végül a lisztet. Ebből az összekevert masszából a felét az almára öntjük, a másik felébe 1 evőkanál kakaóport és 1 evőkanál rumot keverünk. Ráöntjük a sárga masszára egy kicsit összerázzuk és megsütjük. (kb. 30 perc)
Ha kisült deszkára borítjuk, az almás fele legyen felül. Megkenjük a krémmel és végül csokoládéval vonjuk be.

A krém elkészítése: A margarint habosra keverjük a porcukorral, a pudingot a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt összekeverjük a margarinos krémmel.
Nagyon finom és mutatós sütemény

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 15 éve

AZ ALUDTTEJ ,DE AJOGHURT FORRALT TEJBŐL VAN RÉGEN "TARHÓNAK NEVEZTÉK EZT MÉG ANYUKÁMTÓL TANULTAM TÉLEN A KONVEKTORON KÉSZÜL NYÁRON MEG MOSTMÁR ÍGY.

Válasz

Ugrás a(z) oldalra

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Uj_majonezes_kreaciom_2194938_1025_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu