Recept: Lekvár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25031 fő
  • Képek - 8693 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25031 fő
  • Képek - 8693 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25031 fő
  • Képek - 8693 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25031 fő
  • Képek - 8693 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lekvár

A birsalma héját és a magházat eltávolitjuk.Felszeleteljük, majd 1.kg tisztitott gyümölcshöz adunk 40-50.dkg cukrot és 1.-2.gr citromsavat.Annyi vizet öntünk hozzá ép hogy ellepje az almát a főzőedénybe.Amikor már megfőtt az alma,akkor botmixerrel össze pépesitjük.Pár percig még főzzük és üvegekbe merjük és szárazz duncba tesszük.

birsalma lekvár

Látta 95 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Dr. Kovács Eszter üzente 5 éve

nem kell a birsalma héját eltávolítani, csak a magházat és a fel cukor is sok bele, nagyon finom 20 dkg/1kg arány, ehhez szeretni kell a savanyút. Egész fahéjat és szegfűszeget tettem bele, amit a mixelés előtt kihalásztam

Válasz

Ez történt a közösségben:

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Stolwerck_szelet_2105058_6420_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Kenyerlangos_2105057_3615_s

Vass Lászlóné 3 napja új képet töltött fel:

Kenyerlangos-001_2105056_9057_s

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Sargarepas_kaposzta_salata_2104951_9958_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Magvas_rantotthus_zelleres_krumplipurevel_2104803_7240_s

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Lencsesalata_annatol_2104011_1313_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu