Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1.5 kg. almát megpucolunk és kockára vágjuk. Közben folyamatosan locsoljuk citromlével. 2 db. citromra lesz szükségünk. 4 db. narancs megmosott héját az almára reszeljük és a levüket rácsavarjuk. Teszünk bele fűszereket:1-2 teáskanál őrölt fahéj,fél tk. ő.gyömbér, 1 tk.ő.szerecsendió, 1 tk. ő. szegfűszeg, 3 ek. méz. Teszünk bele 10 dkg. cukrot is. Jól elkeverjük és lassú tűzön főzzük, gyakran megkavarva. Kb. 1 óra múlva levesszük a tűzről és botmixerrel igényünk szerint elpépesítjük. Visszatesszük a tűzre. megkóstoljuk és ha nem érezzük elég édesnek még mehet bele cukor, max. 10 dkg. Tovább főzzük már kicsit nagyobb lángon és szinte állandóan keverve. Ha már elég sűrűnek látjuk a már előre megtisztított és sterilizált üvegekbe töltjük. A szintén steril kupakot rátesszük és 5 percre fejre állítjuk, majd mehet a száraz dunsztba. Nekem ez egy hűtőtáska újsággal és meleg pléddel. Másnap veszem ki és mehet rá a címke.
A receptet a NoSaltyról mentettem le Pfanni tette fel a receptet. Köszönet érte.
|
|
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!