Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzavalok:25 dkg porcukor,12 dkg griz,5 tojas,5 dkg daralt mogyoro(dio),1/2 csomag sutopor.
Toltelek:500 ml mascarpone, 2 tojas sargaja, 15 dkg porcukor,100 ml tejszin.
Piskota elkeszitese:
A cukrot a tojassargakkal habosra keverjuk,majd hozzaadjuka finomra daralt mogyorot,es a sutoporral elkevert grizt.(En csak 10 dkg grizt tettem es potoltam 3 kanal liszttel 12 dkg ig),vegul belekeverjuk a tojasfeherjek kemenyre vert habjat.Kozepes tuznel sutjuk kb.40-45 percet.
Krem:
A mascarponet kemeny habba felverjuk,kulon a 2 tojas sargajat a cukorral,es kulon a tejszinhabot.Vegul a harom masszat ovatosan osszevegyitjuk. A piskotat kihules utan haromba vagjuk,megontozzuk cukros ,esetleg rumos sziruppal,es megtoltjuk a kremmel.Vegul bevonjuk tejszinhabbal,csokiöntettel a tetejét,a diszités marcipanbol keszult (rozsak,stb).
|
|
|
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!