Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokis farsangi fánk
40 dkg liszt
6 dkg porcukor
2 dl (kb) langyos tej
2 tojás sárgája
1 csipet só
3 dkg friss élesztő
5 dkg olvasztott vaj
1 kisebb citrom reszelt héja
3 cl rum
a sütéshez:
5 dl étolaj
A bevonathoz.
7 dkg olvasztott csokoládé
1 ek étolaj
7 dkg fehér csokoládé
1 ek étolaj
Díszítéshez:
Kókuszreszelék ízlés szerint
Dekor cukor ízlés szerint
elkészítés:
Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatom.
A lisztet tálba szitálom,elkeverem a sóval,cukorral.
Hozzá adom a citrom reszelt héját,a rumot,a megkelt élesztőt és a maradék tejjel jól kidolgozom.
Utolján a langyos,olvasztott vajjal szép fényes tésztát dagasztok.
Kétszeresére kelesztem.
A megkelt tésztát jó ujjnyi vastagra kinyújtom.
Fánk szaggatóval kiszúrom.
A leeső részeket újra gyúrom,kiszaggatom.
Konyharuhával letakarva 10 percig még kelesztem.
Felhevített étolajban kisütöm.
A csokoládékat az étolajjal felolvasztottam,a langyosra hűlt fánkokat bele mártottam.
Színes dekor cukorral,kókuszreszelékkel díszítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!