Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres csokoládékrém
Saját
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
csokikrém:
3 dl tejszin /Hulala/
2o dkg étcsoki
csokikrém II.:
25 dkg mascarpone
lo dkg fehér csoki
l dl tejszin
eper kb. 5o dkg
lo dkg porcukor
1 ek balzsamecet
Epres csokoládékrém képes recept
Elkészítés:
Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk, langyosra hűtjük. A tejszint géppel félig felverjük majd
adagolva a csokit hozzáadjuk és keményre verjük.
Poharakba vagy tálkákba jó harmadáig teszünk az elkészült csokikrémből.
A fehér csokit szintén megolvasztjuk. A mascarponét a tejszinnel habosra keverjük, majd a már langyos csokival felverjük.
Az eprek közül a legnagyobb és legszebb epreket félbe vágjuk és vágott felével a pohár szélén - a csokikrém tetején - körbe rakjuk.
A csokis krémre jön a mascarponés.
A maradék epret kisebb darabokra vágjuk megszórjuk porcukorral és addig hagyjuk állni még levet nem ereszt. A balzsamecetet hozzáadjuk és kis lángon besüritjük. Ha kihült a felső krém tetejére kanalazzuk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!