Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Diós piskóta: 10 tojásos piskótába tettem kb. 10 dkg darált diót és késhegynyi őrölt fahéjt.
Diós krém:4 dl tej, 4 ek. liszt, 20 dkg cukor, 35 dkg margarin, 15 - 20 dkg darált dió, késhegynyi őrölt fahéj, 2 kk. rum vagy rum aroma.
A tejből és a lisztből besamelt készítünk közben beletesszük a cukrot. Ha kihült a habosított margarinhoz keverjük, majd hozzáadjuk a darált diót , a fahéjat és a rumot /vagy rum aromát/ ezzel alaposan kikeverjük. És megtöltjük a piskótalapot. A külsejét fehér csokimasszával borítottam le, a rózsákat tejcsokimasszából készítettem.
Csoki massza: 15dkg csokit megolvasztok, hozzáadok 2 kiskanál mézet, 1 kávéskanál zselatin amikor kezd hűlni, akkor gyurma alkú lesz és akkor lehet gumikesztyűben formázni, kinyújtani. /Ezt a mennyiséget kétszer készítettem el/.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!