Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg. darált diót, 25 dkg. porcukrot, 1 egész tojást és pici fahéjat összegyúrni és betenni a hűtőbe addig amíg elkészül a tetejére a hab.
Hab:1 tojásfehérjét, 5 dkg. cukorral és 1 kk. citromlével sűrű habbá verni. Ezt nem javasolt robotgéppel, hanem kézimunkával, pl. spirálos habverővel. Addig kell keverni amíg jó sűrű nem lesz.
A tésztát szilikon lapon kinyújtani 3-4 mm.-re, lehetőleg téglalap alakúra, mert úgy könnyebb lesz felszeletelni. Kinyújtás után rákenni a habot. Keskeny rudakra vágni, úgy mint a sajtos rudat. Langyos sütőben inkább szárítani, mint sütni. Sütőtől függően 100-110 v. 120 fokon, de az sütőajtót érdemes egy fakanállal kitámasztani. Kb. 1 óra kell neki, de ha még nem jó akkor vissza kell tenni és időnként ránézni. Akkor jó, ha a hab felemelkedik és fényes fehér marad. Ha kicsit megsárgul akkor sincs vele semmi baj.
A Mindmegette-ről mentettem le a receptet, Ezoterica küldte be.
Egy fém dobozban hamar megpuhul és még finomabb lesz.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!