Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Orosz krém torta
6darab tojásból piskótát sütünk.Kapcsos torta formába.
ha kihűlt 3 lapot vágok belőle
Krém hozzávalói
1liter tej
2csomag vanélias puding por
5deka mazsola
2lap zselatin
4deci tejszin
A tejet felforralom,a cukorral.,a pudingot körülbelűl 2deci tejbe simára keverem.Belerakom a mazsolát is Amikor forr a tej a pudingot beleöntöm, és keményre főzöm.A tejszínt felverem habnak,és ha már nem túl forró a puding belekeverem a tejszín habot.2lap zselatint fel melegítem ,nem forralom,és a krémbe keverem.Nem baj ha folyós a krém mert megszilárdul.Atorta egy lapját a kapcsos torta formába teszem rárakom a krémet utána a másik lapot,megint krém és végül a harmadik lap .Egy fél napot vagy egy éjszakát a hűtőbe kell tartani .Ha már megdermedt akkor a formát lehúzzuk róla,.2deci tejszint felverünk és az oldalát és a tetejét csillag csővel feldiszítjük.nagyon finom édesség.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!