Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Természetesen ez is Stahl Judittól származik.
Gyorsan elkészíthető és incsi – fincsi. Nyamiiiiii!!!!!!!!
Hozzávalók: 10 dkg finomliszt,
10 dkg teljes kiőrlésű liszt,
1 ½ kávéskanál sütőpor,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
5 dkg apróra vágott étcsoki,
1 db tojás,
1 kávéskanál vaníliaaroma,
10 dkg barna cukor,
½ dl olaj,
2 dl 1.5%-os zsírtartalmú tej
Bemelegítem a sütőt 200 fokra (gázsütőnél 6-os fokozat) és a muffintepsi horpadásaiba beleteszek egy-egy papírkapszlit.
A tésztához egy nagy tálban összekeverem a kétféle lisztet, a sütőport meg a szódabikarbónát és éles késsel – épp úgy, mintha petrezselymet aprítanék – morzsásra darabolom az étcsokit. A csokimorzsát a lisztes keverékhez szórom és előveszek egy másik tálat.
Ebbe beleütöm a tojást, rácsepegtetem a vaníliaaromát és hozzáadom a barana cukrot, az olajat meg a tejet. Kézi habverővel alaposan összedolgozom az egészet és ha már sima, gyorsan hozzáöntöm a csokis-lisztes egyveleghez.
A tésztát fakanállal összekeverem és evőkanállal arányosan szétosztom a muffintepsi horpadásaiban. Mehet is a sütőbe kb. 20, ám ha azt szeretnénk, hogy a közepe finom krémes maradjon 18 percre. Ennyi idő alatt a csokimorzsás muffinok megsülnek és közben szépen meg is növekednek.
12 muffin lesz belőle.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!