Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Aztán sósra édes...gyönyörű is a természet örök körforgása:)
Ez a finom mediterrán sütemény tluajdonképpen önmagában, főételként is fogyasztható friss salátával, zöldségekkel, de nasinak is megteszi:)
Hozzávalók:
20 dkg liszt
1 dl tej
3 tojás
15 dkg aszalt paradicsom
1 mozzarela golyó
3 szelet pármai sonka
4-5 szem fekete olajbogyó, mag nélküli
1 zacskó élesztőpor
1 dl olívaolaj
1 kávéskanál só
fél kávéskanál őrölt eketebors
Először is, bekapcsolom a sütőt, elő kell melegíteni, 200 fokosra (ez úgy a 6-7 fokozat környékén van).
Egy mélyebb tálba öntöm a lisztet, hozzákeverem az élesztőport, kis medret alakítok ki a porban, és belecsorgatom az olajat. Sózom, borsozom, alaposan összegyúrom, miközben egyenként hozzáadom a tojásokat is.
A paradicsomot, a bogyókat, a sonkát és a mozzarellát kis kockákra vágom, és ezt is belekeverem a masszába.
Azután alaposan kivajazok és kilisztezek egy őzgerinc sütőformát, és lassan, óvatosan öntöm bele a masszát, nehogy buborékos legyen az alja. Ami a sütinek már a teteje lesz, ugyebár.
Azután mehet is be a sütőbe tíz percre. Tíz perc után lejjebb veszem a hőmérsékletet, 180 fokosra (5-6 fokozat), és még 35 percig sütöm. Késsel lehet ellenőrizni, hogy megsült-e, amikormár szépen feldomborodott és aranybarnára sült. Aztán óvatosan kiöntö, hagyom meghűlni, és már lehet is szeletelni!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Édeset vagy sósat kívánsz? Eláruljuk, mi hiányzik a szervezetedből!
Paradicsomos töltött cukkini
Ezért a lecsó az egyik legegészségesebb magyar étel!
Gyors vacsora: csirkés paella