Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ugyan már sokat hallottam a hajdináról, mint növényről, kóstolni viszont csak a hétvégén volt alkalmam. Egy utazáson vettem részt Kárpátalján, ott kínáltak meg a háziak ezzel, tarhonya szerű köretként tálalva.Nagyon finom volt, rögtön be is szereztem néhány zacskóval. Jól is tettem, ugyanis míg ott fillérekért hozzájut az ember a közértekben, addig nálunk bizony többszáz forintért lehet hozzájutni a bioboltokban.
Hazatérve rögtön utána is néztem egy-két dolognak. Tudnunk kell, hogy a hajdina mindennapos étele a szegényeknek. A keserűfűfélék családjába tartozik, Ázsiában honos növény. Régebben szerves része volt a táplálkozásnak, leginkább kásás formában ették, pedig jóval sokoldalúbb.
Tápértéke miatt rendkívül fontos. Rákmegelőző hatása igen jó, ezenkívül kezeli a magas vérnyomást, jót tesz a májnak, tele van rosttal és mindenféle vitaminnal, nyomelemmel. Vas, kálium, C-vitamin, lecitin, tiamin, még sorolhatnám a jótékony anyagokat, ezért rendkívül jó gyógykúrának is.
Receptet, és a hajdináról bővebben itt olvashatsz!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!