Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:50 deka rétesliszt, 20 deka ráma, 2 deka élesztő, 1,5 deci tejföl 1 evőkanál porcukor, csiptnyi só, a töltelékhez kemény gyümölcsíz vagy 1 deci cukros tejben főtt20 deka darált dió,,, a tetejére vaníliás porcukor.
a margarint jólkikeverjük, majd belemorzsoljuk az élesztőt. A liszttel a tejföllel, a cukorral meg egy csipet sóval összedolgozzuk, és egy éjjelen át a hűtőben pihentetjük, másnap késfok vastagságúra kinyújtva, nagy fánk szaggatóval kiszúrjuk, és gyümölcsízzel, vagy tejben főtt dióval megtöltve, félbehajtjuk, sütőlemezen, előmelegített sütőben, erős lángon aranysárgára sütjük, forrón a vaníliás porcukorba forgatjuk.
EZ A RECEPT A..: A CSALÁD SZAKÁCSKÖNYVE , 1994ES KIADÁSÁBÓL VALÓ
|
|
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Hűsítő sárgadinnye krémleves a hőségben!
Borban párolt pulykacomb
Kakaós linzer
Diós pite