Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mézes lilahagyma saláta.
Hat fej lila hagyma 2 teáskanál méz (lehet kevesebb is)
Törött fehérbors (ízlés szerint) Só(ízlés szerint)
Balzsam ecet (ízlés szerint) Oliva olaj
A hagymát karikára vágjuk megsózzuk, kis ideig állni hagyjuk.
Vizet forralunk egy edénybe, a hagymát szűrőbe téve bele tesszük
a forrásba lévő vízbe. Amikor a víz újra forrni kezd kb 1 percig
még benne hagyjuk a vízbe, majd kivesszük és lehűtjük.
Nem szabad a hagymát puhára főzni, roppanósnak kell maradnia.
A borssal, a mézzel ,sóval és a balzsam ecettel ízesítjük, amikor ez kész van
kevés Oliva olajjal meglocsoljuk.
Hideg sültekhez, grill ételekhez, kiváló saláta.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
Andy yyyyy írta 4 perce a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 9 perce a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 15 perce a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 19 perce a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 25 perce a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 28 perce a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 30 perce a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 34 perce a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
and yy írta 36 perce a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:
Your explanation of how to identify phony betting...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pácolt fokhagyma
Majoránnás húsgombóc
Karfiol saláta
Debreceni mazsolás csirke.