Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mézes lilahagyma saláta.
Hat fej lila hagyma 2 teáskanál méz (lehet kevesebb is)
Törött fehérbors (ízlés szerint) Só(ízlés szerint)
Balzsam ecet (ízlés szerint) Oliva olaj
A hagymát karikára vágjuk megsózzuk, kis ideig állni hagyjuk.
Vizet forralunk egy edénybe, a hagymát szűrőbe téve bele tesszük
a forrásba lévő vízbe. Amikor a víz újra forrni kezd kb 1 percig
még benne hagyjuk a vízbe, majd kivesszük és lehűtjük.
Nem szabad a hagymát puhára főzni, roppanósnak kell maradnia.
A borssal, a mézzel ,sóval és a balzsam ecettel ízesítjük, amikor ez kész van
kevés Oliva olajjal meglocsoljuk.
Hideg sültekhez, grill ételekhez, kiváló saláta.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
SERES SÁNDORNÉ 4 napja új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!
SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ írta 4 hete itt:
SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pácolt fokhagyma
Majoránnás húsgombóc
Karfiol saláta
Debreceni mazsolás csirke.