Recept: Padlizsános lecsó

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Olajon megpárolok vörös hagymát és apró kockára vágott zöldpaprikát, mint a lecsó alaphoz. Teszek bele 3-4 szendvicsparadicsomot, és l db. padlizsánt, mintegy 1x1 cm-es kockára vágva, természetesen a haját lepucolom előzőleg.  Hozzáadom  lecsóalaphoz, őrölt borssal és sóval izesitem, majd fedő alatt puhára párolom, 2-3 tojást villával felverek, és ha már készen van a lecsós padlizsán ráöntöm a tetejére as tojást  és kavargatva átsütöm. Természesetesen lehet beletenni kolbászt, virslit karikára, én egy közepes nagyságu padlizsánt készitettem igy kell tojással két személyre bőben elég volt, nagyon izlett a férjemnek is, az íze hasonló a gombáéhoz.

Póbáljátok ki, gyorsan elkészithető és nagyon finom!

 

         Szász  Ilucika

Címkék: padlizsán

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Jól hangzik nem csináltam még,tökkel ettem már lecsót .Kis kicsi zsenge tökkel ,azt sem én csináltam.Ki fogom próbálni érdekel milyen ,biztos jó.Én hagyományos lecsót készítek ,több változatba,rizsest,tarhonyást ,tojásost,kolbásszal ,virslivel.Attól függ mi a család óhaja.
Üdv:Marika

Válasz

Szabó Lászlóné üzente 14 éve

Én is szoktam igy csinálni a lecsót, csak tojást nem ütök rá, nagyon finom ízlik a családomnak.
Sült húsokhoz, a burgonyapüré mellé tálalva finom és mutatós is.
Érdemes kipróbálni.
Üdv.: Szabó Lászlóné

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Finom recept. A padlizsánban az a jó, h. szaporítani lehet vele az ételeket. Vagyis, különösebben drága hozzávalók nélkül, sok embert jól lhet lakatni. Nekünk nagyon bejött a cukkini is, hiszen nem olyan jellegzetes az aromája, s így bármelyik zöldségfélével jól kombinálható. Próbáljátok ki lecsóhoz is. Nem fogtok csalódni. Üdv. Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Teljes szívvel garantálhatom a sikert Edit.
Töklecsót is szoktam készíteni,de a padlizsán pikánsabb ízt ad. A családom imádja.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez jól hangzik,finom laktató nyári étel.Kifogom próbálni

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu