Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egyszerű saláta következik finom sült paradicsomból. Néhány hozzávaló kell csak ehhez a mediterrán, olaszos salátához, pirítóssal és egy pohár finom vörösborral kellemes nyári vacsora, vendégváró finomság lesz.
Hozzávalók:
6 paradicsom
1 mozzarella
egy nagy marék friss bazsalikomlevél
1 kis gerezd fokhagyma
balzsamecet
olívaolaj
só, frissen őrölt bors
A paradicsomokat vágjuk kb fél centis karikákra. Tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg kevés olívaolajjal.
Süssük addig, míg a széle ropogós, sült nem lesz. Fontos, hogy a sütő hőmérséklete ne legyen magas, mert akkor a paradicsomkarikák megégnek és nem sülnek. Kb 120 fokos, előmelegített sütőben készítsük. A paradicsom így szépen lassan karamellizálódik, finom édeskés lesz.
A sült paradicsomokat szedjük egy nagyobb salátás tálba, kockázzuk rá a mozzarellát, tépkedkük rá a bazsalikomleveleket, fokhagymanyomón keresztül nyomjuk rá a fokhagymát. Olívaolajjal, balzsamecettel, sóval és frissen őrölt borssal készítsünk dresszinget, ezt öntsük a hozzávalókra. Forgassuk össze és már tálalhatjuk is.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Ha kánikula – akkor saláta!
Paradicsomos töltött cukkini
Amerikai krumplisaláta
Mozzarellával és paradicsommal töltött csirke