Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
15-20szál zöld tárkony pici tej
1 kanál vaj 2 kanál tejföl
1 kanál liszt 1 tojás
só,ecet (ízlés szerint)
A tojásból és a lisztből galuskát készítünk.
A tárkonyt apróra vágjuk. A vajból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a tárkonyt, jól átkeverjük, feleresztjük meleg vizzel, amelybe egy pici tejet öntünk.
Megsózzuk, a forró levesbe beleszaggatjuk a galuskát,ecettel ízlés szerint savanyítjuk.
Tejföllel elhabart tojássárgájára öntve tálaljuk.
Változatok:
Készíthetjük bármilyen füstölt hús levéből télen is, úgy, hogy a sóban,vagy ecetben
eltett és apróra vágott tárkonyból a fövő lébe kb. 1 kávéskanálnyit teszünk.
Az ízek netovábja ha apró kockára vágott füstölt húst is teszünk bele.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pácolt fokhagyma
Majoránnás húsgombóc
Mézes lilahagyma saláta
Karfiol saláta