Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát al dente megfőzzük benne. Leszűrjük, és összekeverjük a vajjal.
Közben a babot kisebb darabokra vágjuk. A répát megtisztítjuk,
megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A babot forró, sós vízben 10
percig főzzük, majd hozzákeverjük a répát, és még 6 percig főzzük,
leszűrjük.
A padlizsánt megmossuk, hosszában 3 mm vastag szeletekre vágjuk, majd
ezeket vékony csíkokra. Felforrósítjuk az olajat, és a padlizsánt
megpirítjuk benne. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, a padlizsánhoz
adjuk, és megkapatjuk.
Kivajazunk egy 1,5 literes tűzálló tálat. A sütőt 180 C-ra előmelegítjük.
A zöldségeket összekeverjük a tésztával, sóval, borssal, szerecsendióval
ízesítjük, összeforgatjuk, és a tűzálló tálba terítjük.
A túrót összedolgozzuk a tojásokkal és a rszelt parmezán felével,
sózzuk, és a tésztára öntjük egyenletesen elosztva. Megszórjuk a maradék
parmezánnal, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Ha nagyon pirulna a
teteje, 20 perc után takarjuk le alufóliával.
Bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.
Forrás: http://www.mindmegette.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!