Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Végre itt van minden idők, legalábbis az idei nyár kedvenc brownie receptje! Egy tökéletes édesség, ahol keveredik az édes lágyság, a darabos, markáns keksszel. Ezzel a desszerttel garantáltan hódítani fogsz vendégeid körében!
Amire szükséged lesz:
- 20 dkg vaj
- 25 dkg étcsokoládé
- 2 evőkanál instant kávépor
- 5 nagy tojás
- 30 dkg fehér cukor
- 15 dkg liszt
- 1 evőkanál sütőpor
- 1 teáskanál só
- 4 csészényi törött oreo
- 2 evőkanál vanília-kivonat
Így csináld:
A sütőt melegítsd elő 180 fokra! Egy közepes tálban, vízgőz felett olvaszd fel a vajat a csokoládéval! Ha már folyós az állaguk, de van még bennük néhány darabka, akkor vedd le a gőzről, és úgy keverd sima, krémállagra (nem jó ugyanis, ha felforr a vaj!). Egy robotgép segítségével verd fel a tojásokat az eszpresszóval, a vaníliával, és a cukorral! Szitáld bele a lisztet, és a sütőport, majd keverd össze a két masszát! Ezt követően kezd el beleszórni az oreo nagyját, körülbelül a háromnegyedét, és keverd össze újra az egészet! A tepsit papírral béleld ki, majd öntsd bele a szobahőmérsékletű elegyet! Végül a tetejét szórd meg a maradék oreo darabkákkal, és süsd 25-35 percig! Amikor beleszúrsz egy fogpiszkálót, és egy picit még tapad hozzá a süti, akkor kiveheted a sütőből! Hagyd pár órán át hűlni, majd helyezd egy picit a hűtőbe, ettől megszilárdul, és felvágnod is sokkal könnyebb lesz!
Ezt követően szusszanj egy kicsit, mert garantáljuk, hogy ebből az édességből bizony nem lesz elég egy adag…
Forrás: http://www.stylemagazin.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Zebratorta
Körtés clafoutis
Zebratorta
Sült túrógombóc juharsziruppal