Recept: Kinder bueno (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kinder bueno

6 tojás fehérjét ,6 evőkanál cukorral felverjük.hozzáadunk 1 evőkanál olajat,1/2 sütőport 2 evőkanál lisztet és 2 evőkanál zsemlemorzsát.tepsibe tesszük sütöpapira és megszórjuk 15 dkg vágott dióval,majd megsütjük,és melegen megkenjük 1/2 üveg mogyorókrémmel.1/2 liter tejből. 6 tojássárgájából,25 dkg cukorból,1 csomag vaniliás pudingporból és 3 evőkanál lisztből krémmet főzzünk.elfelezük az egyik felébe belekeverünk 10 dkg megolvasztott csokoládét. Kihűtjük .25dkg margalint 2 részre osztjuk,és bele keverjük a sárga és a csokis krémmbe. a tésztát megkenjük mogyorókrémmel,majd rákenjük a sárgakrémmet,ezt beboritjuk 1 csomag tejben mártogatott háztartási kekszel,erre jön a csokis krém a tetejére 2 dl tejszinből vert kemény habbot teszünk amibe előtte 1 csomag habfixálót szórtam. tedd hűtőbe hogy megpuhuljon, én megmondom az igazat vágott dió helyet darált diót tettem de a tésztába és egy pár darabot vágtam fel és azt szórtam a tetejére de igy is nagyon jó.

Látta 2958 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én a kinder buenóra nem habbzsákkal nyomom rá a habbot hanem rákenem,és mintázom akkor miről veszed észre hogy túl van verve?nincs agyon verve csa szeretem ha a habb a süteményen megtartya a formályát.én is sokféleképpen csináltam de nekem igy a leggjobb.akki eddig kóstolta mind dicsérte.

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Én megfogadom a tanácsot,és legközelebb igy fogom a tejszinhabot felverni.Köszönöm!
Gabi

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Bocs hogy bele szóltam Mártinak viszont köszönöm a tanácsot.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Fel lehet,de nem szabad.Olyanra verd,hogy könnyedén tudd nyomni.100x finomabb.Sőt,mint írtam,1liter hulalához 2-3 dl tejet is önthetsz,nem kell félni,ugyan olyan tartós,csak sokkal finomabb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

TUDOM HOGY FELLEHETT VERNI KEMÉNYRE DE ÉN IGY CSINÁLOM.ÉN IS OLYAN KEMÉNYRE SZOKTAM VERNI HOGY FEJJEL LEFELE FORDITVA SEM BORUL KI.DE EZT VALAHOL IGY OLVASTAM ,MEG SZAKÁNCSKÉNT TANULTAM.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

EZT A TEJSZINT OLYAN KEMÉNYRE FELLEHET VERNI ALIG BIROM NYOMÓZSÁKKAL KINYOMNI AZ ÖSSZES TORTÁM AZZALKÉSZÜL NÉZD MEG. EGY HÉT MULVA IS ÍGY ÁLLCSAK HASZNÁLAT ELŐTT HÜTŐBE KEL TENNI.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szia.mért te hogy csináltad hogy másképp?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szia. én a hullala tejszinbe is teszek habfixálót .lehet úgy is jó, de igy még tartósabb a tejszin habb nem esik össze még 2 nap után se .már ha maradd belőle

Válasz

Rákiné Valcsi üzente 14 éve

Köszi a receptet meg sütöttem nagyon finom:-)

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 14 éve

Kedves Ibplya nagyon finom sütit mutattál de ha HULLALA tejszínt veszel abba nem kell habfixáló sporoljunk egy kicsit

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu