Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
10 tojásos piskóta, 4 tojásos piskótalap.
Gesztenyés vajkrémmel töltve: 6dl tejből 2cs. pudingporból, 16 dkg cukorból krémet főzünk. 50 dkg gesztenyepürét 50 dkg vajjal habosra keverünk, és a kihűlt pudingot hozzáadjuk.
A nagy piskótát 3-ba vágjuk, krémmel betöltjük és vékonyan körülkenjük. 2 órát hűtjük.
A piskóta lapból 2 nagy 2 közepes 2 kicsi kört szaggatunk. A piskótára ezek segítségével és a krémmel kialakítjuk a domborulatokat, valamint a kidolgozzuk a has, és a comb formáit. Kiszabjuk a nőci alakot.
Mehet a hűtőbe.
1kg marcipánt kevés barna és piros színezékkel testszínűre gyúrjuk. Kinyújtjuk, és beborítjuk a tortát. Egy kis maradék marcipánhoz piros festéket gyúrunk, és kialakítjuk a melleket.
A díszítéshez én színezett royal krémet használtam, valamint fémhatású festékport. A pircing 2 cukorgyöngy.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!