Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Torta lap hozzávalói: Menny. Ára: Menny.
Tojás 6 db
Cukor 6 evők
Kakaó 2 evők
Étolaj 1 dl
Rétes liszt 4 evők
Sütőpor 1/2 cs
Krém hozzávalói:
Zselatin 1 evők
Porcukor 2 evők
Gesztenye massza 2 cs
Tejszín + tej valamennyi 3 dl
Rum 1 evők
Csoki krémhez
Ét csok 10 dkg
Vaj 5 dkg
Tejszín 3 dl
Elkészítés: Elkészítjük a piskóta alapját de a masszából egyharmadot félre tesszük(16.67dkg) a többibe belekeverjük
a kakaót.A kakaós korongban megsütjük.A fehér tésztát egy tepsibe (nagyobb fekete) simítjuk és megsütjük ezt
is és feltekerjük tekercsbe.A korongot félbe vágjuk.
A krémhez a csokit megpuhítjuk nem kell nagyon megolvasztani és vajjal kikeverjük.A tekercseket megkenjük hűtőbe
tesszük.A gesztenye masszát a porcukorral a rummal kikeverjük a tejszínt kemény habbá verjük és a masszát óvato-
san hozzákeverjük majd a vízben feloldott zselatint langyosra hűtjük és a krémbe csorgatjuk.
A piskóta korongot félbe vágjuk tortakarikába tesszük rá krém abba a piskóta tekercs és újra krém majd a korong má-
sik fele.Oldalára krém ha van.Hűtőben lehűtjük.Tejszínhabbal és csoki forgáccsal díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!