Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 tojásból piskóta tekercset készítünk.
Töltelék:
• málnalekvár
Joghurtkrém:
• 12 ek porcukor
• 25 g zselatin
• 450 g erdei gyümölcsjoghurt
• 1 citrom reszelt héja
• 5 dl habtejszín
• 300 g erdei gyümölcs
• Amíg sül a piskóta, elkészítjük a joghurtkrémet: a zselatint elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a gyümölcsjoghurtot, a citrom reszelt héját és felmelegítjük. Forralni nem szabad! Hűlni hagyjuk. Ezután hozzákeverjük a habtejszínt és a krémet hűtőbe tesszük.
• Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e piskóta. Egy konyharuha segítségével, még melegen feltekerjük úgy, hogy a csíkok hosszanti irányban fussanak a roládon. Hűlni hagyjuk.
• Miután kihűlt a piskóta, kigöngyöljük, eltávolítjuk róla a sütőpapírt. Megkenjük málnalekvárral, visszatekerjük és vékonyan felszeleteljük.
• Frissen tartó fóliával borítunk egy tálat, az oldalát kibéleljük piskótaszeletekkel. Megtöltjük a joghurtkrémmel, végül ráegyengetjük az ízlésünk szerint cukrozott gyümölcsöt. A maradék piskótaszeletekkel borítjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
• Tálalás előtt tortatányérra borítjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!