Recept: rántott cukkíni (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rántott cukkíni

Ehhez nem írok elkészítési módot, hiszen húst, zöldséget mindenki tud kirántani. Ez morzsa nélkül készült, csak lisztben és tojásban forgatva.
Már csak egy kis sült krumpli kell hozzá, de ha nincs úgy is jó.

Látta 4596 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Koszta Zoltánné üzente 15 éve

Próbáljátok ki úgyis ahogy én szoktam: a tojásba apróra vágott kaport rakok és ebbe mártom az enyhén sózott cukkiniszeleteket, és csak addig sütöm, amig a panir szép aranyszínü lesz, igy a cukkini finom ress marad, nem lágyul el.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 15 éve

Arról tényleg nem is írtam, hogy a cukkínit felkarikázás után megsóztam egy kicsit és néhány percig állni hagytam. Ennek annyira semleges az íze, hogy muszáj egy pici sóval meghinteni. Az eresztett levet leöntöttem alóla és jöhetett a panír. Ilyen rövid idő alatt nem ereszkedik meg a zöldség.

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

Amit a fűszernövényekről, hagymáról írsz, azzal maximálisan egyetértek.

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

A Vegeta 75%-a só. Van még benne némi zöldség, cukor és persze ízfokozó meg más mesterséges adalékanyagok. Ja, és jó sok döglött rovar.

Válasz

Óvári Győzőné üzente 15 éve

A sok só valóban káros a vesére ezért használok füszerkeveréket.A fokhgyma meg érelmeszesedés kialakulását késlelteti.A borsikafü meg a borsot váltja ki,nagyon finom.,a kakukkfü meg hurutos köhögés ellen haszálhat,és igy tovább.A cukkini atért használható fel sokféle képpen,mert nincs jeleges ize,.Ajánlom,hogy nézegessétek a füszereket ugyis mint gyógyszer alapanyagokat.De tényleg ne sózzatok sokat.A Vegeta és társai azért jobb mint a só mert még füszeres ize is van.

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

Látod, nekem erről más a véleményem: szeretek minél kevesebb sót és erős ízű fűszert használni. Szeretem kiélvezni az alapanyagok valódi ízét, ahelyett, hogy minden ételt vegetaízűvé tegyek.
De hát ez is ízlés kérdése.
Bár az biztos, hogy a sok sózás egészségtelen.

Válasz

Óvári Győzőné üzente 15 éve

A cukkinit ne sózátok be csak sütés előtt,de Vegetával vagy különleges füszerkeverékkel /LIDLIBEN kapható/:, vagy mindkettővel és fokhagymával.ezeket megismételjük .Viszont érdemes megszórni granulált fokhagymával.A felvert tojásba most már bővebben tehetünk sót ki hogy szereti de a füszereket okvetlen.Lehet csak lisztben és füszeres tojásban,vgy morzsában amibe egy kis sajtot reszelünk.Igy a zöldség puha és füszeres lesz.A füszereket érdemes sokat használni,probáljátok meg jobbak lesznek az ételek.

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

Ez ízlés kérdése. Van, aki puhán szereti a zöldséget. Mi inkább haraphatóan, roppanósan.

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

Nem cukrász, mint neked. :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Azért kell besózni hogy így is puhuljon,ne kelljen sokáig sütni,meg talán az íze is jobb lesz...én is így csinálom, és nem nyúlik, nem trutyis...

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Oszibarackos_kremes_desszert_2195272_6109_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Uj_majonezes_kreaciom_2194938_1025_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu