Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vendégváró sós kifli
Először a margarint kikeverem habosra egy evőkanál sóval. Majd felfuttatom az 5 dkg élesztőt l dl tejben, amibe teszek két evőkanál cukrot.Ez után 7o dkg lisztet összegyúrok 2 tojással, l pohár kefirrel, l dl étolajjal, és az élesztővel együtt jól kidolgozom. Nyolc cipóra osztom, és mindegyiket tányér nagyságúra elnyújtom. Egyet lekenek a margarin egy negyed részével, és ráteszem a másik lapot a tetejére. Ezt 4 felé vágom, majd a négy cikket ujra 4-4 részre vágom el, így l6 db. kis cikket kapok belőle. Mindegyiket jó szorosan felcsavarom , kis kifliket kapok. A tányéralakúra nyújtott tésztával is így járok el, őö
sszesen 64 kiflim lesz. Kizsirozott tepsire rakom ritkára, és egy órát kelesztem. Tetejét tojássárgájával lekenem, izlés szerint reszelt sajttal, vagy szezámmaggal, esetleg köménymaggal szórom meg. Hideg sűtőbe téve ugy l8o-2oo fokon szép pirosra sütőm. FRISSEN igazi, de ha marad, másnapra is jó!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!