Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Én úgy csinálom a joghurt tortát,hogy gondolomra teszek bele ami kell,nem méregetem.Először is sütök 5 tojásból rendes kerek piskótát ,majd kihűtöm és vissza teszem a formába.Gondolomra verek fel tejszínt,HULALÁT!!(kb 600ml-t).Egy őszibarack konzervből kiveszem a felét azt összevágom és félre teszem,a másik felét pedig botmixerrel pépesítem.és össze vegyítem egy nagy minimum 400gr-os őszbarackos joghurttal.Ezt bele öntöm egy tűzálló edénybe,keverek hozzá egy csomag nagy zselatint és felteszem a gázra langyosodni.Lehet még tenni vele egy kis citrom levet is.Amikor úgy látom,hogy egy picit hígul akkor már annyira langyos,hogy a zselatin feloldódjon benne.Ez a hőfok éppen elég mert így ha össze keverem a tejszínnel akkor nem esik a hab össze.Tehát ezt a langyos keverékbe lassan keverek egy kevéske tejszínhabot.Ez megy a tésztára.Majd ismét bele egy tűzálló edénybe megint egy kb 400gr-os Őszi joghurt és zselatin,langyosítás és bele a többi tejszín.Ez megy az előző krémes habra.Sőt még olyat is csináltam,hogy az összes konzervet kihasználjam és ne jusson a nyalakodóknak,hogy a levét ami kb 300ml össze keverem egy csomag vaníliás pudingporral meg egy picike cukorral(ez el is maradhat,mivel a lé édes)és megfőzöm sűrűre és ezt kenem a tésztára majd ugyan úgy mint ahogy az előbb leírtam.Amikor ezzel megvagyok akkor be mehet a hűtőbe.Nagyon hamar megdermed és lehet alakítani vagy bevonni vagy tejszínhabbal körbevonni és a nem pépesített barackkal kirakni a tetejét.Igazából a díszítés már a képzeletre van bízva!Sok sikert mindenkinek!Érdemes kipróbálni mert ISTENI!!!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!