Recept: sül a keszeg (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

sül a keszeg

A megtisztított, feldarabolt, beirdalt keszegeket megsózom, lisztben megforgatom, a tepsibe újnyi olajat öntök, és kb. 200 fokon sütöm, amíg az egyik fele ropogósra nem sült, majd megforgatom, s megsütöm a másik felét is.

Szeretem így készíteni, mert:

kevesebb olaj fogy,
nincs égett olajszag a konyhában,
egyszerre több elkészül,
nem kell a tűzhely mellet ácsorogni,
közben mással lehet tölteni az időt.

Látta 1608 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Kedves Márta!
A piros paprika megég rajta és keserű lesz tőle. Inkább egy kis kakukkfű, őrölt bors, fokhagyma, vagy valamilyen más fűszer keverendő a lisztbe, de a paprika semmiképpen. Ezt én már a sok éves tapasztalat alapján mondom, még a delikát is jobb, mint a pirospaprika.

Válasz

csillag márta üzente 14 éve

A beirdalt sózott keszeget paprikás lisztbe kell forgatni .Így még finomabb és ropogosabb

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Rántott húst még nem próbáltam, de a halhoz nem kell sütőpapír, csak egy ujjnyi forró olaj.

Válasz

Török Ferencné Éva üzente 14 éve

Köszi, még nem vagyok a klub tagja.

Válasz

Gunics János üzente 14 éve

Nem ég meg csak tegyél alá sütőpapírt

Válasz

Gunics János üzente 14 éve

Ez így tökéletes, a keszeg hasába tegyél egy kis zúzott fokhagymát is. isteni

Válasz

Tóth Gyula üzente 14 éve

Nagyon jó ötlet! Mehetne a horgászat klubba!! Ott is biztosan lenne rá érdeklődő!

Válasz

víghné csányi zsuzsa üzente 14 éve

Próbáld ki én már nagyon régóta úgy sütöm és nagyon bevált a dolog,a sima rántott húst van amikor panírozás előtt egy kis mustárral is megkenem.Amikor a tepsibe rakom a kipanírozott husikat épp hogy egy fél ujjnyi olajat teszek alájuk és amikor pakolom a tepsibe mindjárt fordítok is egyet rajtuk így minkét oldaluk olajos lesz ,menetközben így már megfordítani sem kell nem kell rá fólia sem(csak a rántott csirkére szoktam-mert azt is így sütöm-arról mikor puha a husi leveszem a fóliát és pirosra sütöm a bundáját)Sokkal puhább zamatosabb így mindkét husi.

Válasz

Faludi Ferencné üzente 14 éve

Hallottam már én is hogy tepsibe sütik a rántott húst,de fent tartásaim vannak,hogy nem ég e meg a hús?!(Talán ki kéne próbálnom!) :))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu