Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: (3 főre)
1 kg füstölt csülök
50 dkg sertés lapocka
1 kg savanyú káposzta
20 dkg gyöngybab
Zsír
1 evőkanál liszt
3-4 vöröshagyma
Fűszerek: pirospaprika, pici delikát, majoranna, őrölt fehér- és fekete bors, kakukkfű
Elkészítés:
A babot beáztatjuk, vízben megfőzzük, amikor majdnem puha ízesítjük delikáttal. A csülköt külön lében puhára főzzük, levébe babérlevelet, szemes borsot, fokhagymát, vöröshagymát teszünk. Ha megfőtt hagyjuk hűlni, a leve kell a főzéshez.
A húst pörköltnek felkészítjük, jó sűrű alapot kell készíteni hozzá, amibe már a lisztet is belekevertük (ezt lehet később is a pirospaprikával együtt), majd felöntjük a csülök levével és bele keverjük a káposztát. A felsorolt fűszerekkel ízesítjük. Amikor majdnem kész a pörkölt a káposztával, hozzá kell keverni a kockára vágott füstölt húst és a babot.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!