Recept: baboskáposzta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8750 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

baboskáposzta

Hozzávalók: (3 főre)

 1 kg füstölt csülök
 50 dkg sertés lapocka
 1 kg savanyú káposzta
 20 dkg gyöngybab
 Zsír
 1 evőkanál liszt
 3-4 vöröshagyma
 Fűszerek: pirospaprika, pici delikát, majoranna, őrölt fehér- és fekete bors, kakukkfű

Elkészítés:

A babot beáztatjuk, vízben megfőzzük, amikor majdnem puha ízesítjük delikáttal. A csülköt külön lében puhára főzzük, levébe babérlevelet, szemes borsot, fokhagymát, vöröshagymát teszünk. Ha megfőtt hagyjuk hűlni, a leve kell a főzéshez.
A húst pörköltnek felkészítjük, jó sűrű alapot kell készíteni hozzá, amibe már a lisztet is belekevertük (ezt lehet később is a pirospaprikával együtt), majd felöntjük a csülök levével és bele keverjük a káposztát. A felsorolt fűszerekkel ízesítjük. Amikor majdnem kész a pörkölt a káposztával, hozzá kell keverni a kockára vágott füstölt húst és a babot.

Látta 2499 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Török Ferencné Éva üzente 15 éve

Nálunk nem kell akkora adag, de amint látod öntöttvas edényben készítem. Ez minimum kell hozzá.

Válasz

rung gyorgy üzente 15 éve

SZÉPEK A FOTÓK,GUSZTÁK AZ ÉTELEK,KÖSZÖNÖM A RECEPTET,ÉN IS MEGFOGOM CSINÁLNI A BABOSKÁPOSZTÁT KÖSZÖNÖM.

Válasz

Faludi Ferencné üzente 15 éve

Ezt kifogom próbálni,de lehet hogy bográcsban.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Oszibarackos_kremes_desszert_2195272_6109_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu