Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokis piskóta kókuszos krémmel
Saját
Elkészítési idő: 1 óra
Hozzávalók:
8 tojásos kakaós piskóta
Krém:
5 tojás sárgája
1 doboz kókusztej
20 dkg cukor
l kk vanilia aroma
4 dl tejszin /Hulala - növényi/
2 csg. habfixáló
tetejére:
15 dkg étcsoki /vagy más, lehet
fehér is/
2 dl tejszin
1/2 csg habfixáló
Csokis piskóta kókuszos krémmel képes recept
Elkészítés:
a kész piskótát 3 részre vágjuk
a kókusztejet majdnem felforraljuk
a tojás sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, majd a meleg kókusztejet apránként hozzácsorgatjuk. Vizgőz felett - vagy kis lángon - addig kevergetjük még besűrűsödik. Kihűtjük.
a tejszint felverjük - vége felé a habfixálót hozzá-adjuk és a kókuszos krémet óvatosan belekeverjük.
a piskótát betöltjük.Az oldalát is megkenjük.
A tetejére a felvert tejszinhabot lazán rákenjük, ebbe is tehetünk egy fél csomag habfixálót.A csokiból forgácsokat vágunk és rászórjuk a habra.
Én kagylós gipszkiöntőbe szoktam az olvasztott csokit tenni és ha kihült teljesen /hűtőben/ kiveszem a formából és rárakom a habra.az oldalát a maradék csokival /forgács/diszitem.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!