Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Diós kenyér
Hozzávalók:
* 70 dkg sima liszt
* 20 dkg rozsliszt
* 3 dkg élesztő
* 1 evőkanál (2,5 dkg) só
* 0,6 dl dióolaj
* 0,55 l víz
* 1 teáskanál porcukor
* 10 dkg durvára vágott dió
Elkészítés:
A lisztet átszitáljuk, és langyos helyen hagyjuk. A vizet kissé meglangyosítjuk, kevés cukrot hozzáadunk, és belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáöntjük a liszthez, és az olajjal, valamint a dióval együtt géppel vagy kézzel összedagasztjuk. A tetejét liszttel megszórjuk, letakarjuk, és langyos helyen 1 órát kelesztjük.
Lisztezett deszkára borítjuk, 2 nagyobb kenyeret (esetleg kisebb méretű, hosszúkás alakú zsemléket) formázunk belőle, letakarva langyos helyen 10 percig kelesztjük, majd tepsire tesszük, vízzel megkenjük, és 180 C fokra előmelegített sütőben - a cipók méretétől függően - 15-45 perc alatt ropogósra sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!