Recept: Hagymás bagett (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8761 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hagymás bagett

Hagymás bagett

Hozzávalók:

* 90 dkg liszt
* 3 dkg élesztő
* 1 evőkanál só
* 0,6 dl olívaolaj
* 0,55 l víz
* 1 teáskanál porcukor
* 1 fej vöröshagyma
* kevés olaj
* fekete bors

Elkészítés:
A lisztet átszitáljuk, langyos helyen hagyjuk. A vizet kissé meglangyosítjuk, kevés cukrot hozzáadunk, belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáöntjük a liszthez, és az olívaolajjal együtt gépben vagy kézzel összedagasztjuk. A tetejét liszttel megszórjuk, letakarjuk, és langyos helyen 1 órát kelesztjük.

A hagymát finomra vágjuk, és az olajon világosbarnára pirítjuk. A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, beledolgozzuk a lepirított hagymát és kevés durvára őrölt borsot. Négy egyforma darabba vágjuk, mindegyikből hosszú rudat formázunk, és a tetejüket ferdén bevagdossuk. Tepsire tesszük, 10 percet kelesztjük, majd vizes ecsettel megkenjük, és 180 C fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük.

Igény szerint még ropogósabbá tehetjük a kenyér héját, ha sülés után nagyon kevés vízzel megspricceljük, és kis időre konyharuhával letakarjuk.

különleges

Látta 210 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Akkor leírná valaki nekem a helyes arányokat, mert sajna nem sikerült megsütnöm. Rossz adatok vannak megadva,
Köszönöm!

Válasz

micsko gitta üzente 15 éve

OK. javitva lett. Igy már bizonyára reálisak az arányok, és bizonyára n. finom!!!
köszönöm.G.

Válasz

micsko gitta üzente 15 éve

Nem lehet itt valami tévedés?? 90 dkg liszthez mindössze 0,6 dl olaj és 0,5 dl viz???
Èn rendszeresen sütök kenyeret, de 1/2 kg liszthez kell 3 dl viz és 1/2 dl =0,5 dl
olaj!
Gitta

Válasz

Ez történt a közösségben:

SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:

Tortak_2_2198582_1635_s

SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:

Tortak_1_2198581_8695_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!

SERES SÁNDORNÉ írta 2 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Csirkeporkolt_tarhonyaval_2198300_6197_s

SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete itt:

SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu