Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hagymás bagett
Hozzávalók:
* 90 dkg liszt
* 3 dkg élesztő
* 1 evőkanál só
* 0,6 dl olívaolaj
* 0,55 l víz
* 1 teáskanál porcukor
* 1 fej vöröshagyma
* kevés olaj
* fekete bors
Elkészítés:
A lisztet átszitáljuk, langyos helyen hagyjuk. A vizet kissé meglangyosítjuk, kevés cukrot hozzáadunk, belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáöntjük a liszthez, és az olívaolajjal együtt gépben vagy kézzel összedagasztjuk. A tetejét liszttel megszórjuk, letakarjuk, és langyos helyen 1 órát kelesztjük.
A hagymát finomra vágjuk, és az olajon világosbarnára pirítjuk. A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, beledolgozzuk a lepirított hagymát és kevés durvára őrölt borsot. Négy egyforma darabba vágjuk, mindegyikből hosszú rudat formázunk, és a tetejüket ferdén bevagdossuk. Tepsire tesszük, 10 percet kelesztjük, majd vizes ecsettel megkenjük, és 180 C fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Igény szerint még ropogósabbá tehetjük a kenyér héját, ha sülés után nagyon kevés vízzel megspricceljük, és kis időre konyharuhával letakarjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!