Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az eredet recept a No Salty-ról származik, "nyamoka"-tól. Köszönet érte.
25 dkg. vajat (v. mint én margarint) összekeverni 25 dkg. cukorral, 2 tojással, 2 ek. tejföllel és kókuszlikőrrel(v. én pár csepp rumaromával, mert más nem volt itthon). Hozzákeverni az 50dkg. lisztet, fél csomag sütőport és 10 dkg. kókuszreszeléket és robotgéppel összegyúrni. Utána én betettem 1 órára a hűtőbe, mert elég lágy lett a tészta.
A tepsiket kibélelni sütőpapírral és a sütőt előmelegíteni 160-170 fokra.
A hűtőből csak annyi tésztát érdemes kivenni amennyivel éppen dolgozunk és lisztezett (nekem bőven kellett) deszkán vékonyra nyújtani. A tésztából kiszaggatni a teli és lyukas korongokat v. virágokat. A lyukas formákat megkenni tojásfehérjével és tetszés szerint kókuszreszelékkel v. kristálycukorral megszórni. A tészták mehetnek a tepsibe és a sütőbe, kb. 10 percig. Nagyon figyelni kell nehogy megégjenek. A tepsiben hagyni kihűlni és utána tetszés szerinti lekvárral összeragasztani.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!