Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A recept a NO SALTY-ról származik, Pákosztos macska adta az alapötletet. Köszönet érte.
280 gr. lisztet,280 gr. puha vajat (én margarinnal készítettem, kicsit nehezebb volt dolgozni vele, de finom lett), 150 gr. darált mogyorót (az eredeti receptben mandula is szerepel), 140 gr. porcukrot, 1 ek. rumot (én rumaromát) és 1 cs. sót jól összegyúrni, (én robotgéppel) és 1 órára betenni a hűtőbe.
A sütőt előmelegíteni 175 fokra és a tepsiket kibélelni sütőpapírral.
A hűtőből mindig annyit kivenni amennyivel dolgozunk, mert elég lágy a tészta.(lehet, hogy a margarin?) A deszkát jól be kell lisztezni és kiszaggatni. Most kis islereket akartam gyártani. így pogácsaszaggatóval szúrtam ki és tettem a tepsibe, majd a sütőbe 10-12 percre. Figyelni kell! A tepsiben hagyni kihűlni.
Teljes kihűlés után lekvárral összeragasztani. Én baracklekvárt használtam, de lehet bármilyen más is. Kicsit hagyni kell, hogy ismerkedjen egymással a két lapocska, majd olvasztott csokiba mártogatni és várni a száradást. Nekem nagyon bejött a Party márkájú csoki.
Jól záródó dobozban hagyni, hogy összeérjenek az ízek.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!