Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 3 db tojás, 15 dkg porcukor, 1 cs. van.cukor, 3 ek. forróvíz, 14 dkg rétesliszt, 1 tk. sütőpor, 1 ek. kakaó, 1/2 tk. fahéj, baracklekvár, rum.
A krémhez: 2,5 dl tejföl, 1 cs. tejszínhab por, 1,5 dl tej, 2 cs. van.cukor, 1 db narancs reszelt héja, 1 cs. zselatinpor, 1/2 dl narancslé.
A tésztát úgy állítjuk össze, mint a piskótát. 24 cm-es kapcsos formában 180 C-on sütjük kb. 20-25 percig. A kihült lapot vízszintesen vágjuk ketté és kenjük meg lekvárral, illetve csepegtessünk rá rumot. (ezt el is lehet hagyni) tegyük vissza a lapot a formába.
A zselatint keverjük össze a narancs levével, majd melegítsük (de ne forraljuk) fel. A tejszínhabport a tejjel verjük kemény habbá. Vegyítsük bele a tejfölt, a vaníliás cukrot és a reszelt narancshéjat. Keverjükk el a zselatinos lével, öntsük a tortára, és kb. 8 órára tegyük a sütit a hűtőbe. A tortát vágjuk kétfelé és az íves felükkel fordítsuk össze. A tetejét szórjuk meg kókuszreszelékkel és a narancs héjjal. Készítsük el a pillangó testét tejszínhabból, rolettiből pedig a csápjait. Nagyon finom kiadós, nyáron lehűtve isteni!
|
|
SERES SÁNDORNÉ írta 3 napja itt:
SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) bogyós fórumtémában:
Your post about avoiding scams is really educational! This is ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) karamell fórumtémában:
You made an excellent post about preventing scams! It is ...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:
Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...
and yy írta 2 hete a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:
This post about preventing scams is really beneficial! I...
and yy írta 2 hete a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:
This is an excellent review on betting scams! You did a ...
Jhon Blake írta 2 hete a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:
Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...
Andy yyyyy írta 2 hete a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:
Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...
Jhon Blake írta 2 hete a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:
It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!