Recept: S6001014 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25030 fő
  • Képek - 8687 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25030 fő
  • Képek - 8687 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25030 fő
  • Képek - 8687 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25030 fő
  • Képek - 8687 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1193 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

S6001014

ha kell e-mailben megadom a receptet

Látta 2249 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Chioggia Lucetta üzente 9 éve

Megtaláltam Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

A receptet ide kellene beírni a kép alá, egyébként itt van a hozzászólások között, ahol sajnos hamar eltűnik.

Válasz

Chioggia Lucetta üzente 9 éve

a receptet eltudná küldeni e-mailbe lucetta28@freemail.hu

Válasz

papp Ágnes üzente 9 éve

jó!!!!!!!!

Válasz

simonné kati üzente 9 éve

GRATULÁLOK!CSODÁS.

Válasz

barta renata eva üzente 9 éve

a hozzavalok csak egy kerek tortahoz vannak megadva nem pedig emeleteshez!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

barta renata eva üzente 9 éve

hozzavalok: 10 gzselatin,100 g baracklekvar,1 csomag kakaos-3 lapos piskotatorta,4 evokanal narancslikor(de ez elhanyagolhato),4+1 dl tejszin,4 evokanal kakao,80 g vanilias porcukor, 200 g tortabevono etcsoki,3 evokanal olaj, 3-4 evokanal mandulaforgacs vagy dio- mogyoro,1 szem cukrozott cseresznye. a zselatint beaztatjukfel dl hideg vizbe. A lekvart felforrositjuk es megkenjuk vele a piskotalapok egyik oldalat. a zselatint mersekelt tuzon felolvasztjuk a narancslikorrel. Eldolgozzuk a 4 dlbol elvett 3-4 evokanal tejszinnel, felforrositjuk,majd gyors mozdulatokkal a jol behutott,maradek tejszinhez keverjuk. Aprankent hozzaadjuk a porcukorral osszeszitalt kakaot, es egeszen kemeny habba verjuk. Megtoltjuk a habbal es egymasra illesztjuk a ket also piskotalapot, majd betakarjuk a harmadikkal ugy hogy annak lekvaros oldala legyen felul. A csokit felolvasztjuk, belekeverjuk az olajat es ezzel egyenletesen bevonjuk a torta tetejet es oldalat . Az oldalara szorjuk a mandulaforgacsot.a maradek 1 dl tejszint is felverjuk es ebbol a torta tetejere habrozsat nyomunk.valamint a kozepere is es erre tesszuk a cseresznyet.

Válasz

Kovács Petra üzente 10 éve

Szia! Gratulálok, gyönyörű a tortád! Szeretném elkérni a receptjét. E-mail címem: kpetra86@freemail.hu. Nagyon szépen köszönöm és további jó sütögetést kívánok! Petra

Válasz

Török Csabáné üzente 10 éve

Szia!FANTASZTIKUS a tortád.Szeretném elkérni a receptjét.E-mail cimem>berencsi.laura@freemail.hu.Köszönöm.Szép napot.Laura.

Válasz

Mlinkovics Zoltánné üzente 10 éve

Nagyon szép torta. Szeretném a receptjét elkérni.
címem: mlinkovicsne@citromail.hu

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Ujvári Vivien írta 1 hete a(z) Wolksvagen jeles torta képhez:

Wolksvagen_jeles_torta_1908154_2599_s

Ennek mi a receptje?

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Barackos_es_meggyes_turogomboc_2102868_9117_s

Vass Lászlóné 4 hete új képet töltött fel:

Sajtos_csirke_2100515_6962_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu