Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 tojás, 10 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás cukor, 1
citrom reszelt héja, 16 dkg búzadara, 50 dkg túró, 5 dkg mazsola.
A tetejére: 2 tojás, 8 dkg porcukor, 1 cs. vaníliás
cukor, 1 cs vaníliás puding(Bourbon vaníliás cukrot használok, abban eredeti
vanília rúd is van)
A megszóráshoz: 2 ek. margarin, 10 dkg zsemlemorzsa
Elkészítés:
A tojásokat felverjük a cukorral, vaníliás cukorral,
és a reszelt citromhéjjal. Hozzáadjuk a búzadarát, a megtisztított, megmosott
mazsolát, és a túrót, majd 1 órát pihentetjük.Margarinnal alaposan kikenünk egy
tálat, és beleöntjük a túrós masszát.A tetejére valókat összekeverjük, és a
következőképpen öntjük rá:5 centinként benyomjuk egy kanállal a túrós masszát,
és mindegyik mélyedésbe öntünk 1 kanálnyit a tejfölös krémből. A maradékot
pedig a tetejére simítjuk.
Előmelegített, 180 fokos sütőben sütjük.Közben a
margarinon kissé megpirítjuk a zsemlemorzsát.
Cukros tejföllel meglocsolva, morzsával megszórva tálaljuk.
Melegen, és hidegen egyaránt finom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Nagyi diós pitéje
Kelt mákos rétes
Kakaós fánk Mascarpone
Habsburg tekercs