Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 szárnyas(csirke,vagy tyúk, vagy ruca(kacsa) 1 fej hagyma
10 dkg vaj 1-2 evőkanál cukor(karamellnek)
40-50 szem aszalt - füstölt szilva 1 csésze húsleves
só ízlés szerint
Készítés módja:
A majorságot feldaraboljuk, 5 dkg vajban megpirítjuk, és megsózzuk. Amikor a hús puha, kiszedjük, s a megmaradt vajban megfonnyasztjuk a hagymát,
.Amint a hagyma megpárolódott,azzal a mártással együtt, amelyben a húst piritottuk,szitán áttörjük.
A húst lábasba helyezzük, hozzáadjuk a szilvát.
Sózzuk, s felengedjük a mártással és annyi csontlével amennyi ellepi, a tűzhelyre visszatéve lepároljuk.
Tálalás előtt a lepirított cukrot 2-3 kanál vizzel felolvasztjuk, majd hozzáöntjük a húshoz..
Jóétvágyat kívánok.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pácolt fokhagyma
Majoránnás húsgombóc
Mézes lilahagyma saláta
Karfiol saláta