Recept: Rántott patiszon

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók: 1-2 db patiszon, só, 30 dkg sajt, tojás, prézli, liszt

 

Elkészítése: megtisztítom, kimagozom, felszeletelem a patisont, majd másfél órán hagyom lesózva állni. Ezután a tojásba teszem a sajtot és mint a rántott finomságokat bepanírozom bundába, majd forró olajban kisütöm.

Ha később is szeretnék enni belőle nem szabad mikróba tenni mert levet enged, tehát vagy hidegen vagy egy picit újból átsütöm.

 

Jó étvágyat! Angi

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 13 éve

nagyon finom valoban ,mi is nagyon szeretjuk de mindenfele zoldseget is rantok,padlizsant,fozotokot,cukkinit,....sargarepa,hagyma,paprika es az elobb felsoroltakat julienre vagom,aztan suru palancsitatesztat keszitek beleforgatom es beleszotyogtatom a forro olajba.rokfortos yoghurt ontettel szeretem a legjobban.de lehet paradicsom purevel pikansan de akar foghagymas majonezzel is nagyon kiraj kaja ugy masodik fogasnak mint vacsoranak is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ó, volt egy nyár, amikor ahogy hazajöttem a munkából, egyfolytában cukkinit rántottam és krumplipürét készítettem. Egy jó kis film mellett meg elmajszoltuk a férjemmel. Fincsi volt, emlékszem is rá, pedig nem most volt:)

Válasz

Borók Ilona üzente 13 éve

Sziasztok ! Én már sokszor csináltam és ízlik mindenkinek.A zsenge tökből is lehet csinálni.Sajt nélkül is finom.Cukini is finom így és nagyon laktató krumplipürével,tartárral.
Köszi.

Válasz

Sáfrány Jánosné üzente 13 éve

nagyon sokszor készítem de a másfél óra, hát az egy kicsit szerintem sok ugya
nolyan ha csak fél órát áll is.

Válasz

Pallósné Kersity Angéla üzente 13 éve

Sziasztok!

Örülök, hogy bevált a recept mindenkinek, én még sosem ettem ilyet, de örülök, hogy megkóstoltatták velem, pedig nem szeretem a tökféleségeket.

Üdv és szép napokat mindenkinek! Angi a receptíró

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 13 éve

Köszi holnap ebéd fogod csinálni biztos hogy finom.

Válasz

Kissné Magdi üzente 13 éve

Köszönöm üdv.: Magdi

Válasz

Lencse Gyula üzente 13 éve

Kedves nem lehet mindenki konyha tündér és ha valaki ír egy receptet akkor illene írni hogy bele reszelem és nem bele teszem.

Válasz

hajdu orsolya üzente 13 éve

Kedves Gyula!
Szerintem teljesen világos, hogy a tojásba belereszeled a sajtot és így panírozod vele a patiszont!!!!!

Válasz

Lencse Gyula üzente 13 éve

Kedves ha patiszonról írsz akkor mit keres a sajt a tojásban. Mert akkor a patiszont kellene be paníroznod.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu