Recept: Rántott patiszon

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8757 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók: 1-2 db patiszon, só, 30 dkg sajt, tojás, prézli, liszt

 

Elkészítése: megtisztítom, kimagozom, felszeletelem a patisont, majd másfél órán hagyom lesózva állni. Ezután a tojásba teszem a sajtot és mint a rántott finomságokat bepanírozom bundába, majd forró olajban kisütöm.

Ha később is szeretnék enni belőle nem szabad mikróba tenni mert levet enged, tehát vagy hidegen vagy egy picit újból átsütöm.

 

Jó étvágyat! Angi

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 14 éve

nagyon finom valoban ,mi is nagyon szeretjuk de mindenfele zoldseget is rantok,padlizsant,fozotokot,cukkinit,....sargarepa,hagyma,paprika es az elobb felsoroltakat julienre vagom,aztan suru palancsitatesztat keszitek beleforgatom es beleszotyogtatom a forro olajba.rokfortos yoghurt ontettel szeretem a legjobban.de lehet paradicsom purevel pikansan de akar foghagymas majonezzel is nagyon kiraj kaja ugy masodik fogasnak mint vacsoranak is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ó, volt egy nyár, amikor ahogy hazajöttem a munkából, egyfolytában cukkinit rántottam és krumplipürét készítettem. Egy jó kis film mellett meg elmajszoltuk a férjemmel. Fincsi volt, emlékszem is rá, pedig nem most volt:)

Válasz

Borók Ilona üzente 14 éve

Sziasztok ! Én már sokszor csináltam és ízlik mindenkinek.A zsenge tökből is lehet csinálni.Sajt nélkül is finom.Cukini is finom így és nagyon laktató krumplipürével,tartárral.
Köszi.

Válasz

Sáfrány Jánosné üzente 14 éve

nagyon sokszor készítem de a másfél óra, hát az egy kicsit szerintem sok ugya
nolyan ha csak fél órát áll is.

Válasz

Pallósné Kersity Angéla üzente 14 éve

Sziasztok!

Örülök, hogy bevált a recept mindenkinek, én még sosem ettem ilyet, de örülök, hogy megkóstoltatták velem, pedig nem szeretem a tökféleségeket.

Üdv és szép napokat mindenkinek! Angi a receptíró

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 14 éve

Köszi holnap ebéd fogod csinálni biztos hogy finom.

Válasz

Kissné Magdi üzente 14 éve

Köszönöm üdv.: Magdi

Válasz

Lencse Gyula üzente 14 éve

Kedves nem lehet mindenki konyha tündér és ha valaki ír egy receptet akkor illene írni hogy bele reszelem és nem bele teszem.

Válasz

hajdu orsolya üzente 14 éve

Kedves Gyula!
Szerintem teljesen világos, hogy a tojásba belereszeled a sajtot és így panírozod vele a patiszont!!!!!

Válasz

Lencse Gyula üzente 14 éve

Kedves ha patiszonról írsz akkor mit keres a sajt a tojásban. Mert akkor a patiszont kellene be paníroznod.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Andy yyyyy írta 1 napja a(z) bogyós fórumtémában:

Your post about avoiding scams is really educational! This is ...

Andy yyyyy írta 1 napja a(z) karamell fórumtémában:

You made an excellent post about preventing scams! It is ...

Andy yyyyy írta 1 napja a(z) Alaposan nézzük meg, hogy miből főzünk! fórumtémában:

Well done for drawing attention to the dangers of dishonest ...

and yy írta 1 napja a(z) Egyszerű, egészséges és olcsó pástétomok! fórumtémában:

This post about preventing scams is really beneficial! I...

and yy írta 1 napja a(z) NINCS MOSOGATÁS! CSAK ÖBLÍTÉS! fórumtémában:

This is an excellent review on betting scams! You did a ...

Jhon Blake írta 1 napja a(z) Mit hallgattok főzés közben? fórumtémában:

Your emphasis on preventing betting scams is excellent! It is...

Andy yyyyy írta 1 napja a(z) Otthoni munkalehetőség fórumtémában:

Your dedication to combating fraudulent betting websites is ...

Jhon Blake írta 1 napja a(z) Zöldborsó leves fórumtémában:

It is important to talk about scam prevention in betting, therefore ...

and yy írta 1 napja a(z) Lekvár-variációk fórumtémában:

Your explanation of how to identify phony betting...

and yy írta 1 napja a(z) avokádó fórumtémában:

It is a really important topic, and your piece about bogus...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu