Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Alap: 8 tojásból piskóta 3 lapba vágva.
Krém: 3dl tejből 10dkg cukorral főzött puding, kihűtve 30 dkg margarinnal kikeverve, és egy evőkanál pisztáciapasztával dúsítva.
15 dkg marcipán egy evőkanál kakaóval összegyúrva. Aprított pisztácia.
Az alsó piskótát megkenjük a pisztáciakrémmel, megszórjuk pisztáciával, és egy lap vékonyra kinyújtott marcipán lapot (amit a torta sütőformájával szúrtunk ki) terítünk rá.
A középre szánt piskótát is megkenjük krémmel, és megszórjuk pisztáciával, majd a marcipános piskótára borítjuk krémmel lefelé. ezután szintén megkenjük a piskótát,és megszórjuk a pisztáciával, majd még egy marcipánlapot nyújtunk és a krémre fektetjük. a harmadik lapot is megkenjük, megszórjuk a maggal, és ráfordítjuk krémmel lefelé a marcipános piskótára.
A maradék krémmel körülkenjük a tortát, majd burkoljuk fondannal, és díszítsük ahogy jól esik.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!