Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Dió-grillázs torta
Hozzávalók a grillázshoz: 30dkg cukor, 25dkg darált dió.
Elkészítése: A cukrot száraz edényben keverés közben megolvasztjuk és belekeverjük a diót. Ezt a sűrűn folyó anyagot zsírozott sütőlemezre öntjük. A még képlékeny anyagból egy kiszúróval különböző alakú formákat szúrunk a díszítéshez, a maradék, megszilárdult grillázst pedig durvára daráljuk .
Hozzávalók a tésztához: 12 dkg tojásfehérje, 12 dkg tojássárga, 8 dkg cukor, 7 dkg liszt 6 dkg darált grillázs, 4 dkg vaj. Elkészítése: A tojásfehérjét a cukor kétharmadával kemény habbá verjük, a tojássárgát a cukor egyharmadával habosra keverjük. A kikevert tojássárgáját először egy kevés habbal keverjük simára, ezután adagoljuk hozzá a többi habot és a fakanál segítségével,lazán keverjük hozzá a többi lisztet, és az olvasztott vajat. Legvégül a darált grillázst.A kész felvertet papírba csomagolt tortakarikában egyenletesen szétosztjuk és a tetejét simára, dolgozzuk.180-200 Celsius fokon sütjük. Sütés után a tetejét lisztel, meghintjük, átforgatjuk, és hűlni hagyjuk.
Grillázskrém hozzávalói: 0,5 liter tej, 7 dkg vaníliás pudingpor, 12 dkg cukor, 20 dkg vaj 20 dkg darált, gorombára vágott grillázs. Elkészítése: A tej kétharmadát a cukor kétharmadával felforaljuk. Közben egy külön edényben a tej egyharmadát a cukor egyharmadával és a pudingporral, egy habverő segítségével simára keverjük. Ezután hozzáöntjük a forrásban lévő tejet, kevergetve besűrűsödésig főzzük. Kihűlés után a vajjal habosra keverjük, és legvégén hozzáadjuk a darált grillázst. A tortakarikát három egyenlő vastag lapra vágjuk és a habosra kevert krémmel megtöltjük, majd az egész tortát krémmel bevonjuk és az oldalát darált grillázzsal panírozzuk. Tetejét egy nyomócső segítségével, és a kiszúróval készített formákkal ízlésesen díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!