Recept: IMG_1894 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8658 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8658 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8658 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8658 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

IMG_1894

Látta 1537 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Laczko Gyongyver üzente 6 éve

Nagyon finom és mutatós sütemény, ki próbáltam Karácsonyra, es mindenki tetszesét ell nyerte.Bisztos hogy még fogom sütni.

Válasz

Hofmeister Jánosné üzente 7 éve

Ezt a receptet megtalálod a receptvilágba és még nagyon sok jo receptet

Válasz

Pálffyné Erika üzente 7 éve

Fekete rózsa
Tészta: 60 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, pici szódabikarbóna, 10 dkg vaj, 30 dkg porcukor, 1 db tojás,
tej.
Mákos krém: 20 dkg darált mák, 20 dkg liszt, 25 dkg porcukor, 10 dkg vaj, tej.
Vaníliás krém: 2 csomag vaníliás főzős pudingpor,
7 dl tej, 2 csomag vaníliás cukor, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor.
Tetejére: 1 tábla tortabevonó csokoládé, 1 evőkanál étolaj.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit tejjel összegyúrjuk, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk, és öt részre osztjuk. Tepsi hátán 2 lapot megsütünk.
A mákos krém hozzávalóit összedolgozzuk (tejben felolvasztjuk a vajat, belekeverjük a lisztet, mákot, porcukrot.)
A 3 félretett tésztát külön-külön kinyújtjuk és megkenjük a mákos töltelékkel, s feltekerjük, mint a bejglit.
A tepsibe a 3 tekercset egymás mellé tesszük és összesütjük. Egyben kiborítjuk.
A vanília pudingot a tejjel és a vaníliás cukorral sűrűre főzzük. A vajat a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
Töltés:
Az alsó lapot megkenjük a vaníliakrém felével, rátesszük a mákos rudakat, majd a maradék vaníliakrémet rákenjük és a másik lapot pedig a tetejére rakjuk. Végül csokimázzal bevonjuk. Gőz fölött felolvasztjuk, lehet egy kanál étolajat keverni hozzá, szép fényes lesz tőle.
Szeletelni a rudakra merőlegesen kell, így lesz szép a rózsa.
Nagyon kiadós, finom, látványos sütemény!

Válasz

cseténé gömbös éva üzente 7 éve

Hol található a recept?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Rakott_palacsinta_torta_2080978_4184_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Fuszeres_huscsikok_2080400_6438_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu