Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A receptet a No Saltyn találtam, "erica78 " töltötte fel. Eddig nem mertem megcsinálni, mert féltem ettől a recepttől, ugyanis zsírral készül. Eddig vártam, de már izgatott, így ma megcsináltam. Könnyű a tésztával bánni és finom. Alig kell bele valami. Legközelebb kicsit felturbózom. Köszönet a receptért!
Robotgéppel kevertem ill. gyúrtam össze, így mindent beletettem a keverőtálba.
50 dkg. liszt
20 dkg. zsír
20 dkg. porcukor(nekem kicsit édes, így legközelebb kevesebbet teszek bele)
1 tojás
3 evőkanál tej
1 csomag sütőpor
Tetszőleges lekvár az összeragasztáshoz és esetleg porcukor.
Minden mehet a tálba és jól összegyúrni. Kicsit tovább tart mint általában a linzertészta. (legalábbis nekem). Nem kell hűteni, rögtön lehet lisztezett felületen kinyújtani. Az eredeti recept nem írja milyen vastagságú legyen, így én kb. fél cm-re nyújtottam. (Eredetileg lehet, hogy vastagabb, mert a sütési idő javaslatából erre gondolok.) A sütőt 180 fokra kell előmelegíteni és kibélelni 3 tepsit sütőpapírral.
A legnagyobb cakkos kiszúróval kiszúrtam a formákat és a felét kiszúrtam egy kicsi szív formával. A sütés az én vastagságommal 10 per volt, de nagyon kell figyelni,ha már barnul az alja akkor jó. A vastagabbra nyújtottnál az eredeti recept 25-30 percet ír, de ez szerintem nagyon sok!
Ha kihűltek lehet összeragasztani.
Remélem nem zavartalak össze, de gondoltam az eredetit is tudatom.
Ha akarod lehet porcukrozni.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!