Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A NoSalty-ról mentettem le ezt a receptet, Iluska a receptgazda. Köszönet érte. Az eredeti recept neve: Vaníliás karika csokoládéba mártva". Én már elkészítettem virág kiszúróval és három féle csokiba mártottam, a képet feltettem itt ebben a galériámban. A receptet most ide leírom.
70 dkg. liszt
20 dkg. sütővaj(én margarinnal csináltam)
2-3 evőkanál zsír
20 dkg. cukor
3 tojás
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
fél teáskanál szódabikarbóna
csokoládé kedved szerint
A sütővajat a zsírral, cukorral elkeverni, egyenként hozzáadni a tojásokat. Végül a lisztet, benne a sütőporral, és szódabikarbónával. Ha nem áll össze, kevés tejet lehet adni hozzá. Én robotgéppel csináltam. Jobb a sütés előtti napon összeállítani, mert keményebb lesz. (Először így csináltam, de most még az nap kiszaggattam. Valóban szebbek, ha áll egy éjszakát.
Másnap a tepsiket sütőpapírral kibélelni és a sütőt 200 fokra előmelegíteni.
Kinyújtani kb. 6-7 mm.-re és közepes formával kiszaggatni. A tepsibe tenni nem teljesen közel egymáshoz és mehet a sütőbe kb. 8-10 percig. Akkor jó, ha az alja már kicsit barna.
Amíg hűlnek a tetszőleges csokikat gőz fölött felolvasztani és belemártogatni ez esetben a szívecskéket. Lehet csak a felét is belemártani a csokiba, ki hogy szeretné. Szerintem az egyik legfinomabb aprósüti és sokáig eláll fémdobozban.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!